Öğrencileri hem yarışıyor hem de eğleniyor

EĞİTİM 30.07.2022 - 11:35, Güncelleme: 30.07.2022 - 11:35 5243+ kez okundu.
 

Öğrencileri hem yarışıyor hem de eğleniyor

Giresun Müftülüğü ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen “Yaz Kur'an Kursları Yarışıyor” programı ile yaz Kur’an kursu öğrencileri hem yarışıyor hem de eğleniyor.
Yaz Kur’an Kurslarını tanıtmak ve teşvik etmek için düzenlenen program “bilgi yarışması” ve “sportif etkinlikler / oyunlar” olmak üzere iki farklı mecrada gerçekleştiriliyor. Program kapsamında Cuma namazından sonra Çıtlakkale Seyyid Mehmet Paşa Camii’nde düzenlenen bilgi yarışmasına Kur’an kursu öğrencilerinin yanı sıra veliler de iştirak etti. İl Müftüsü Ramazan TOPCAN, AGD Giresun Şube Başkanı Tahir Karabiber’in de hazır bulunduğu bilgi yarışmasının jüri heyeti Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER Giresun Şube Başkanı Beytullah Türkmen ve Çıtlakkale Seyyid Mehmet Paşa Camii İmam -Hatibi Erol Sarugül’den oluştu. Velilerin de katıldığı bilgi yarışmasında öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İlk etapta çoktan seçmeli 30 soru sorulan yarışma 5 kursun aynı puanı alması ve beraberlik nedeniyle ilave sorular ile devam etti. Bu sorularla beraber ilk 3 belirlenmiş oldu. Dereceye Giren Yaz Kur’an Kursları; 1.  Hoca Ahmet Yesevi Camii Yaz Kur’an Kursu, 2. Çıtlakkale Seyyit Mehmet Paşa Camii Yaz Kur’an Kursu, 3. Gençlik Merkezi Mescidi Yaz Kur’an Kursu, Bilgi yarışmasının bitiminde dereceye giren kurs öğrencilerine ödülleri İl Müftüsü Ramazan TOPCAN ve AGD yetkilileri tarafından takdim edildi. “Yaz Kur’an Kurları Yarışıyor” programı 30 Temmuz 2021 Cumartesi günü 16:30’da Atapark’ta yapılacak sportif etkinlikler ve oyunlarla devam edecek.
Giresun Müftülüğü ve Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Giresun Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen “Yaz Kur'an Kursları Yarışıyor” programı ile yaz Kur’an kursu öğrencileri hem yarışıyor hem de eğleniyor.

Yaz Kur’an Kurslarını tanıtmak ve teşvik etmek için düzenlenen program “bilgi yarışması” ve “sportif etkinlikler / oyunlar” olmak üzere iki farklı mecrada gerçekleştiriliyor.

Program kapsamında Cuma namazından sonra Çıtlakkale Seyyid Mehmet Paşa Camii’nde düzenlenen bilgi yarışmasına Kur’an kursu öğrencilerinin yanı sıra veliler de iştirak etti. İl Müftüsü Ramazan TOPCAN, AGD Giresun Şube Başkanı Tahir Karabiber’in de hazır bulunduğu bilgi yarışmasının jüri heyeti Giresun Müftülüğü Din Hizmetleri Şube Müdürü İsmail Aydın, Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞDER Giresun Şube Başkanı Beytullah Türkmen ve Çıtlakkale Seyyid Mehmet Paşa Camii İmam -Hatibi Erol Sarugül’den oluştu.

Velilerin de katıldığı bilgi yarışmasında öğrencilerin heyecanı ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İlk etapta çoktan seçmeli 30 soru sorulan yarışma 5 kursun aynı puanı alması ve beraberlik nedeniyle ilave sorular ile devam etti. Bu sorularla beraber ilk 3 belirlenmiş oldu.

Dereceye Giren Yaz Kur’an Kursları; 1.  Hoca Ahmet Yesevi Camii Yaz Kur’an Kursu, 2. Çıtlakkale Seyyit Mehmet Paşa Camii Yaz Kur’an Kursu, 3. Gençlik Merkezi Mescidi Yaz Kur’an Kursu, Bilgi yarışmasının bitiminde dereceye giren kurs öğrencilerine ödülleri İl Müftüsü Ramazan TOPCAN ve AGD yetkilileri tarafından takdim edildi.

Yaz Kur’an Kurları Yarışıyor” programı 30 Temmuz 2021 Cumartesi günü 16:30’da Atapark’ta yapılacak sportif etkinlikler ve oyunlarla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.