Öğrencilerden Afet etkinliği

EĞİTİM 06.11.2023 - 16:29, Güncelleme: 06.11.2023 - 16:29 7172+ kez okundu.
 

Öğrencilerden Afet etkinliği

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, ‘12 Kasım Afet Farkındalık Günü’ dolayısıyla okul salonunda etkinlik düzenledi.
Okul Müdürü Rıfat Özdemir yaptığı açıklamada; ‘12 Kasım Afet Farkındalık Günü’nün yaklaşmasıyla okulumuzda etkinlik düzenleyerek, öğrencilerimize afetlere karşı nasıl hazırlıklı olacaklarını, neler yapacaklarını ve yapmayacaklarını göstermek istedik. Etkinlikler kapsamında, afet senaryolarına uygun olarak hazırlanan görseller ve materyaller öğrencilere anlatılarak olası bir afette ne yapmaları ve yapmamaları gerektiğini vurgulamak istedik’ dedi. Okulda gerçekleştirilen bu etkinliklerle, öğrencilere afetlere karşı bilinçli ve duyarlı olmaları amaçlandığı belirtildi.
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, ‘12 Kasım Afet Farkındalık Günü’ dolayısıyla okul salonunda etkinlik düzenledi.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir yaptığı açıklamada; ‘12 Kasım Afet Farkındalık Günü’nün yaklaşmasıyla okulumuzda etkinlik düzenleyerek, öğrencilerimize afetlere karşı nasıl hazırlıklı olacaklarını, neler yapacaklarını ve yapmayacaklarını göstermek istedik. Etkinlikler kapsamında, afet senaryolarına uygun olarak hazırlanan görseller ve materyaller öğrencilere anlatılarak olası bir afette ne yapmaları ve yapmamaları gerektiğini vurgulamak istedik’ dedi.

Okulda gerçekleştirilen bu etkinliklerle, öğrencilere afetlere karşı bilinçli ve duyarlı olmaları amaçlandığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.