Of'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 12.04.2023 - 11:00, Güncelleme: 12.04.2023 - 11:03 2329+ kez okundu.
 

Of'ta kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor

Trabzon'un Of ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor.
Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sulaklı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 94 iş yeri ve 27 ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi kapsamında ilk kazmayı vurduklarını söyledi. Projelerin Of'a hayırlı olmasını dileyen Sarıalioğlu, "Bir sözümüzü daha yerine getirdik. Sulaklı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kentsel Projesi başta olmak üzere Of'ta hayata geçen tüm projelere desteğini veren Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Murat Kurum'a ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut'a hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.
Trabzon'un Of ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sulaklı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi, 94 iş yeri ve 27 ofis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi kapsamında ilk kazmayı vurduklarını söyledi.

Projelerin Of'a hayırlı olmasını dileyen Sarıalioğlu, "Bir sözümüzü daha yerine getirdik. Sulaklı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kentsel Projesi başta olmak üzere Of'ta hayata geçen tüm projelere desteğini veren Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Murat Kurum'a ve TOKİ Başkanımız Ömer Bulut'a hemşehrilerimiz adına şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Trabzon HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.