O vatandaşın yanında bir emniyet müdürü

YAŞAM 03.05.2024 - 10:42, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:42 5155 kez okundu.
 

O vatandaşın yanında bir emniyet müdürü

Manisa il Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, atandığı günden bu yana halkın huzur güvenlik ve asayişin temini devamlılığı kapsamında, kentin mahalle muhtarları ve sakinleriyle bir araya geliyor, sorunların birlikte çözümü yolunda fikir ve dilekleri ortak akılla buluşturuyor.
Aktaş’ın bu ziyaretleri vatandaşların takdirini ve beğenisini kazanıyor. Manisa halkının gönlünde taht kuran Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş, 57 mahallesi bulunan kentin tamamına yakın Mahallesi ve Muhtarlarını ziyaret etti vatandaşlarla bir araya geldi dilek ve taleplerini dinledi. Ziyaretler arasında, yer alan, Şehzadeler ilçesi İbrahim Çelebi Mahallesi’nde esnaf ve sakinlerle bir araya gelen Aktaş incelemeler yaptı ve Muhtar Meliz Mısırlıoğlu sohbet etti. Mahalle incelemelerinde Aktaş’a İbrahim Çelebi Muhtarı Mısırlıoğlu katılım sağladı. Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre ilçesinde bulunan Tevfikiye Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. Aktaş, mahalle muhtarı Filiz Gülsuyu’ndan Tevfikiye Mahallesi hakkında bilgiler aldı. Sorunlarını dinlediği semt sakinlerine, mensubu bulunduğu Polis Teşkilatının huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Müdür Aktaş, sohbet toplantılarında, özellikle samimi bir ifade ile, "Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim için en önemli önceliktir. Bu doğrultuda gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan, herhangi bir şikayet veya ihbar durumunda 155 Polis İmdat hattını arayarak bize bildirmelerini rica ediyoruz" dedi. Vatandaşlarla buluşmalarında ikram edilen çayları içen Aktaş, esnafların kendisine ilettiği dileklerini not aldırdı ve İş yerlerinin güvenliği konusunda gerekli önlemlerin alındığını alınamaya da devam edileceğini ifade ederek; "Esnaflarımızın huzur ve güvenliği bizim için büyük önem taşımaktadır. İşyerlerinin güvenliğini sağlamak adına gereken her türlü önlemi alacağız" dedi.    
Manisa il Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, atandığı günden bu yana halkın huzur güvenlik ve asayişin temini devamlılığı kapsamında, kentin mahalle muhtarları ve sakinleriyle bir araya geliyor, sorunların birlikte çözümü yolunda fikir ve dilekleri ortak akılla buluşturuyor.

Aktaş’ın bu ziyaretleri vatandaşların takdirini ve beğenisini kazanıyor. Manisa halkının gönlünde taht kuran Manisa İl Emniyet Müdürü Aktaş, 57 mahallesi bulunan kentin tamamına yakın Mahallesi ve Muhtarlarını ziyaret etti vatandaşlarla bir araya geldi dilek ve taleplerini dinledi.

Ziyaretler arasında, yer alan, Şehzadeler ilçesi İbrahim Çelebi Mahallesi’nde esnaf ve sakinlerle bir araya gelen Aktaş incelemeler yaptı ve Muhtar Meliz Mısırlıoğlu sohbet etti. Mahalle incelemelerinde Aktaş’a İbrahim Çelebi Muhtarı Mısırlıoğlu katılım sağladı.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Yunusemre ilçesinde bulunan Tevfikiye Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledi. Aktaş, mahalle muhtarı Filiz Gülsuyu’ndan Tevfikiye Mahallesi hakkında bilgiler aldı.

Sorunlarını dinlediği semt sakinlerine, mensubu bulunduğu Polis Teşkilatının huzurlu ve güvenli bir ortam sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını vurgulayan Müdür Aktaş, sohbet toplantılarında, özellikle samimi bir ifade ile, "Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru bizim için en önemli önceliktir. Bu doğrultuda gece gündüz çalışıyoruz. Vatandaşlarımızdan, herhangi bir şikayet veya ihbar durumunda 155 Polis İmdat hattını arayarak bize bildirmelerini rica ediyoruz" dedi.

Vatandaşlarla buluşmalarında ikram edilen çayları içen Aktaş, esnafların kendisine ilettiği dileklerini not aldırdı ve İş yerlerinin güvenliği konusunda gerekli önlemlerin alındığını alınamaya da devam edileceğini ifade ederek; "Esnaflarımızın huzur ve güvenliği bizim için büyük önem taşımaktadır. İşyerlerinin güvenliğini sağlamak adına gereken her türlü önlemi alacağız" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.