Nefes, ‘Giresun Belediyesini geri alacağız’

SİYASET 16.03.2024 - 22:48, Güncelleme: 16.03.2024 - 22:48 4726+ kez okundu.
 

Nefes, ‘Giresun Belediyesini geri alacağız’

Anavatan Partisi Giresun Belediye Başkanı adayı Semih Nefes, bu akşam Parti binasında düzenlediği Basın toplantısında oldukça kararlı bir açıklama yaptı.
Nefes, son günlerde kendisine ve partisine iftira atıp yalan söyleyen kişilere hadsiz, terbiyesiz kelimelerini kullandı. Artık kendisini çekemediğini belirtti. Nefes açıklamasında, “Ancak bu oyunlara gelmeyip onların yaptığı terbiyesizliği biz yapmayacağız. Ayrıca, dava arkadaşlarımla birlikte yola çıkarken hırsızların ve yalancıların yanında durmayacağımız yönünde bir yemin ettik. Geriye kalan 15 gün içinde ne olur Allah bilir, her zaman mazlumların ve doğruların yanında duracağız. Hiç kimsenin parasıyla malıyla hiçbir ilgimiz yok. Sadece 21 yıldır yaşadığımız şehre hizmet etmek istiyoruz. Ayrıca, ittifak ve çıkar peşinde koşmak için yola çıkmadık, memleketimiz için çalışacak ve mazlumların hakkını savunacak kişilere destek vereceğiz. Ayrıca Genel Başkanımızın emriyle davanın peşindeyiz ve 31 Mart günü Anavatan Partisi ve Semih Nefes olarak Giresun Belediyesini geri alacağız” dedi.
Anavatan Partisi Giresun Belediye Başkanı adayı Semih Nefes, bu akşam Parti binasında düzenlediği Basın toplantısında oldukça kararlı bir açıklama yaptı.

Nefes, son günlerde kendisine ve partisine iftira atıp yalan söyleyen kişilere hadsiz, terbiyesiz kelimelerini kullandı. Artık kendisini çekemediğini belirtti.

Nefes açıklamasında, “Ancak bu oyunlara gelmeyip onların yaptığı terbiyesizliği biz yapmayacağız. Ayrıca, dava arkadaşlarımla birlikte yola çıkarken hırsızların ve yalancıların yanında durmayacağımız yönünde bir yemin ettik. Geriye kalan 15 gün içinde ne olur Allah bilir, her zaman mazlumların ve doğruların yanında duracağız. Hiç kimsenin parasıyla malıyla hiçbir ilgimiz yok. Sadece 21 yıldır yaşadığımız şehre hizmet etmek istiyoruz. Ayrıca, ittifak ve çıkar peşinde koşmak için yola çıkmadık, memleketimiz için çalışacak ve mazlumların hakkını savunacak kişilere destek vereceğiz. Ayrıca Genel Başkanımızın emriyle davanın peşindeyiz ve 31 Mart günü Anavatan Partisi ve Semih Nefes olarak Giresun Belediyesini geri alacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.