Necmi Sıbıç Şemsettin Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

SİYASET 24.02.2024 - 18:23, Güncelleme: 24.02.2024 - 18:26 4180+ kez okundu.
 

Necmi Sıbıç Şemsettin Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Şemsettin Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sıbıç; “Bu akşam idrak edeceğimiz Berat Kandili öncesinde Şemsettin Mahallemizi (cıngan tepesi) ziyaret ederek; ablalarımızın, abilerimizin, gençlerimizin kandillerini kutladık, hayır dualarını aldık. Allahım kabul eylesin. Çocuklarımızın da kandil simidi ile yüzlerinin güldüğüne şahit olduk. Bizim yöneteceğimiz belediye ayrımsız tüm yurttaşlarımızın yüzünün gülmesi için çalışacak, en çok da geleceğimiz olan çocuklarımızın... Kandilimiz kutlu olsun” sözleriyle, vatandaşların Berat Kandili’ni kutladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç, Şemsettin Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Sıbıç; “Bu akşam idrak edeceğimiz Berat Kandili öncesinde Şemsettin Mahallemizi (cıngan tepesi) ziyaret ederek; ablalarımızın, abilerimizin, gençlerimizin kandillerini kutladık, hayır dualarını aldık. Allahım kabul eylesin. Çocuklarımızın da kandil simidi ile yüzlerinin güldüğüne şahit olduk.

Bizim yöneteceğimiz belediye ayrımsız tüm yurttaşlarımızın yüzünün gülmesi için çalışacak, en çok da geleceğimiz olan çocuklarımızın... Kandilimiz kutlu olsun” sözleriyle, vatandaşların Berat Kandili’ni kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.