Necmi Sıbıç, kaldığı yerden devam edecek!

SİYASET 24.12.2023 - 18:51, Güncelleme: 24.12.2023 - 19:05 8022+ kez okundu.
 

Necmi Sıbıç, kaldığı yerden devam edecek!

Cumhuriyet Halk Partisinin Bulancak'ta yapılan ön seçiminde Necmi Sıbıç, aldığı oyla 31 Mart seçimlerinde yeniden CHP'nin Bulancak Belediye Başkan Adayı seçildi.
Seçim sonrası sonuçların açıklanmasının ardından üyelere hitap eden aday adayı Ömer Mustafa Yılmaz, tüm aday adayları ile birlikte adaylarının arkasında olduklarını söyledi. Sandıktan Belediye Başkan Adayı olarak çıkan Necmi Sıbıç, yaptığı konuşmada, "Arkadaşlar sabah sandık açılırken sayın Tokat Milletvekilimiz ilk oyu adaylar kullansın dediğinde şu kelimeyi kullanmıştım. 'Biz bugün burada bir yarış yapmayacağız, tüzüğümüzün gereği olan ön seçimde adayımızı belirleyeceğiz' Bizim yarışımız yarın başlıyor, bizim yarışımız şimdi başlıyor. Bu mücadelenin ismi isim olarak Necmi Sıbıç olabilir. Ama ben bu mücadeleyi tüm Cumhuriyet Halk Partililer adına vereceğim, tüm aday adayları, tüm üye arkadaşlarım adına vereceğim. Size buradan şunun sözünü veriyorum; 31 Mart akşamı Bulancak Belediyesi Bulancak halkının olacaktır. Bu seçime göstermiş olduğunuz katılımdan ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. 'Hepimize hayırlı uğurlu olsun' Daha sonra söz alan Giresun İl Başkanı Gökhan Özyürek ise,  "Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi örgütü bu saate kadar beklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir ön seçim yaptık. Bu seçimin kazananı Cumhuriyet Halk Partisidir. İnşallah 31 Mart'ta Sosyal Demokrat belediyecilik ile Bulancak'la tanıştıracağız. Bu ön seçimde kültür haline gelir ve bundan sonra yapılacak olan seçimlerde bunu devam ettiririz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisinin Bulancak'ta yapılan ön seçiminde Necmi Sıbıç, aldığı oyla 31 Mart seçimlerinde yeniden CHP'nin Bulancak Belediye Başkan Adayı seçildi.

Seçim sonrası sonuçların açıklanmasının ardından üyelere hitap eden aday adayı Ömer Mustafa Yılmaz, tüm aday adayları ile birlikte adaylarının arkasında olduklarını söyledi.

Sandıktan Belediye Başkan Adayı olarak çıkan Necmi Sıbıç, yaptığı konuşmada, "Arkadaşlar sabah sandık açılırken sayın Tokat Milletvekilimiz ilk oyu adaylar kullansın dediğinde şu kelimeyi kullanmıştım. 'Biz bugün burada bir yarış yapmayacağız, tüzüğümüzün gereği olan ön seçimde adayımızı belirleyeceğiz' Bizim yarışımız yarın başlıyor, bizim yarışımız şimdi başlıyor. Bu mücadelenin ismi isim olarak Necmi Sıbıç olabilir. Ama ben bu mücadeleyi tüm Cumhuriyet Halk Partililer adına vereceğim, tüm aday adayları, tüm üye arkadaşlarım adına vereceğim. Size buradan şunun sözünü veriyorum; 31 Mart akşamı Bulancak Belediyesi Bulancak halkının olacaktır. Bu seçime göstermiş olduğunuz katılımdan ilgi ve alakadan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

'Hepimize hayırlı uğurlu olsun'

Daha sonra söz alan Giresun İl Başkanı Gökhan Özyürek ise,  "Sevgili Cumhuriyet Halk Partisi örgütü bu saate kadar beklediğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bir ön seçim yaptık. Bu seçimin kazananı Cumhuriyet Halk Partisidir. İnşallah 31 Mart'ta Sosyal Demokrat belediyecilik ile Bulancak'la tanıştıracağız. Bu ön seçimde kültür haline gelir ve bundan sonra yapılacak olan seçimlerde bunu devam ettiririz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.