Müteahhit evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2024 - 15:48, Güncelleme: 30.01.2024 - 15:49 2315+ kez okundu.
 

Müteahhit evinin önünde silahlı saldırıya uğradı

Samsun’da evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan müteahhit yaralanarak hastanelik oldu.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bugün saat 09.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesindeki bürosunagitmek için evinden çıkan müteahhit Mustafa Bora (55), aracına binmek isterken silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan müteahhit, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kimliği belirsiz silahlı saldırganın yüzünde kar maskesi olduğu ve plakasız bir otomobil ile olay yerinden kaçtığı belirtildi. Silahlı saldırganın tabancasından çıkan kurşunlardan biri de apartmanın altındaki dükkanın camına isabet etti. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun’da evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan müteahhit yaralanarak hastanelik oldu.

Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de bugün saat 09.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesindeki bürosunagitmek için evinden çıkan müteahhit Mustafa Bora (55), aracına binmek isterken silahlı saldırıya uğradı. Yaralanan müteahhit, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kimliği belirsiz silahlı saldırganın yüzünde kar maskesi olduğu ve plakasız bir otomobil ile olay yerinden kaçtığı belirtildi. Silahlı saldırganın tabancasından çıkan kurşunlardan biri de apartmanın altındaki dükkanın camına isabet etti. Polis olay yerinde incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.