Murat Bektaş: Meclis üyeleriniz de mal varlığını açıklasın!

SİYASET 11.03.2024 - 15:58, Güncelleme: 11.03.2024 - 15:58 4009+ kez okundu.
 

Murat Bektaş: Meclis üyeleriniz de mal varlığını açıklasın!

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, son günlerde Giresun’da kamuoyu gündemine oturan, malvarlığı beyanı tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı.
Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin, AKP Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’nu 2019-2024 yılları arasında kazandığı malvarlığını açıklamaya davet etmesinin ardından İlçe Başkanı Murat Bektaş da AKP Meclis Üyelerini şeffaf olmaya davet etti. Bektaş açıklamasında “Şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışımızın başlangıç noktası olarak adayımız Sayın Fuat Köse malvarlığını açıklamıştır. Bu kültürü bundan sonra da yerleştirmeli, resmiyetin ötesinde bir gelenek haline getirmeliyiz. Aradan geçen sürede Sayın Şenlikoğlu’nun suskunluğunu manidar bulduğumuzu ifade ediyor, adayımız Sayın Fuat Köse’nin çağrısına bir ilave de biz yapıyoruz. Sadece Aytekin Şenlikoğlu’nun değil onunla birlikte göreve gelen AKP Belediye Meclis Üyelerini de malvarlıklarını açıklamaya davet ediyoruz.’ dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, son günlerde Giresun’da kamuoyu gündemine oturan, malvarlığı beyanı tartışmalarına yeni bir boyut kazandırdı.

Geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin, AKP Belediye Başkan Adayı Aytekin Şenlikoğlu’nu 2019-2024 yılları arasında kazandığı malvarlığını açıklamaya davet etmesinin ardından İlçe Başkanı Murat Bektaş da AKP Meclis Üyelerini şeffaf olmaya davet etti.

Bektaş açıklamasında “Şeffaf ve hesap verebilir belediyecilik anlayışımızın başlangıç noktası olarak adayımız Sayın Fuat Köse malvarlığını açıklamıştır. Bu kültürü bundan sonra da yerleştirmeli, resmiyetin ötesinde bir gelenek haline getirmeliyiz.

Aradan geçen sürede Sayın Şenlikoğlu’nun suskunluğunu manidar bulduğumuzu ifade ediyor, adayımız Sayın Fuat Köse’nin çağrısına bir ilave de biz yapıyoruz.

Sadece Aytekin Şenlikoğlu’nun değil onunla birlikte göreve gelen AKP Belediye Meclis Üyelerini de malvarlıklarını açıklamaya davet ediyoruz.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.