Muhtar adayı Azgı, vatandaşla iç içe!

GÜNDEM 24.10.2023 - 15:25, Güncelleme: 24.10.2023 - 15:25 12435+ kez okundu.
 

Muhtar adayı Azgı, vatandaşla iç içe!

İhsaniye Mahallesi muhtar adayı Erdi Azgı, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelemeye devam ediyor.
İhsaniye Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladığı günden beri esnaf gezilerine aralıksız devam eden Azgı, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlar ve çözüm yolları üzerine istişarede bulunuyor.  İhsaniye Mahallesi’ndeki tüm düğün, nişan ve cenaze törenlerine katılan Azgı, “Yaşadığım ve aday olduğum İhsaniye Mahallesi’nin tüm sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımıza iyi bir hizmet verebilmek için çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim” dedi.
İhsaniye Mahallesi muhtar adayı Erdi Azgı, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelemeye devam ediyor.

İhsaniye Mahallesi’nden muhtar adayı olduğunu açıkladığı günden beri esnaf gezilerine aralıksız devam eden Azgı, vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlar ve çözüm yolları üzerine istişarede bulunuyor. 

İhsaniye Mahallesi’ndeki tüm düğün, nişan ve cenaze törenlerine katılan Azgı, “Yaşadığım ve aday olduğum İhsaniye Mahallesi’nin tüm sorunlarını çözmek ve vatandaşlarımıza iyi bir hizmet verebilmek için çalışmalarımı sürdürmeye devam edeceğim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.