Müdür Şenel Bulut'un acı günü!

VEFAT 04.01.2024 - 20:26, Güncelleme: 04.01.2024 - 21:22 13811+ kez okundu.
 

Müdür Şenel Bulut'un acı günü!

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un eşi Adile Bulut'un hayatını kaybettiği öğrenildi.
İbrahim, İsmail, Mikail ve Mehmet Akif'in anneleri, Mürsel Bulut ve Şenol Bulut'un yengeleri, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un eşi Adile Bulut'un geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve bu akşam saatlerinde hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı. Bulut'un cenazesi İhsaniye Mahallesibdeki evinden alınarak Cuma günü(yarın) Cuma namazına müteakip Sarayburnu Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Köyünde toprağa verilecek. Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Müdür Şenel Bulut ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un eşi Adile Bulut'un hayatını kaybettiği öğrenildi.

İbrahim, İsmail, Mikail ve Mehmet Akif'in anneleri, Mürsel Bulut ve Şenol Bulut'un yengeleri, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut'un eşi Adile Bulut'un geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı ve bu akşam saatlerinde hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Bulut'un cenazesi İhsaniye Mahallesibdeki evinden alınarak Cuma günü(yarın) Cuma namazına müteakip Sarayburnu Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından Karaağaç Köyünde toprağa verilecek.

Yıldız Haber olarak merhumeye Allah'tan rahmet, Müdür Şenel Bulut ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.