Müdür Bulut, Gazi Ortaokulunda

EĞİTİM 13.10.2022 - 15:43, Güncelleme: 13.10.2022 - 15:43 9401+ kez okundu.
 

Müdür Bulut, Gazi Ortaokulunda

Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Gazi Ortaokulu’nu ziyaret ederek 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı planlamaları hakkında bilgi aldı.
Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, öğretmenlerin önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, okullarda yürütülen çalışmalarından dolayı okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı. Okul müdürü Rıfat Özdemir ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un nazik ziyaretinden dolayı öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür etti.
Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Gazi Ortaokulu’nu ziyaret ederek 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı planlamaları hakkında bilgi aldı.

Öğretmenler odasında okul idarecileri ve öğretmenler ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, öğretmenlerin önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, okullarda yürütülen çalışmalarından dolayı okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini tamamladı.

Okul müdürü Rıfat Özdemir ise, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’un nazik ziyaretinden dolayı öğrenci ve öğretmenleri adına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.