Motorine 24 Nisan'da İndirim Bekleniyor!

EKONOMİ 22.04.2024 - 23:39, Güncelleme: 22.04.2024 - 23:39 4060 kez okundu.
 

Motorine 24 Nisan'da İndirim Bekleniyor!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle piyasaların kapalı olması, motorin fiyatlarında çarşamba gecesi için önemli bir dönüm noktası olacak.
Salı günü dünya değerlerinin Çarşamba akşamı itibarıyla motorin fiyatlarını nasıl etkileyeceği merak konusu. Mevcut verilere göre, Döviz kurunun düşmesi halinde Motorin fiyatında bir artış beklenmiyor. Aksine, indirim olma ihtimali yüksek. Döviz kurunun sabit kalması halinde, yaklaşık 1 lira 35 kuruşluk bir indirim öngörülüyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Uzmanlar motorin fiyatlarının son dönemdeki dalgalanmalarının döviz kuru ve küresel petrol fiyatlarındaki değişimlerden etkilendiğini belirtiyor. 23 Nisan tatilinin ardından piyasalardaki gelişmelerin motorin fiyatlarını nasıl etkileyeceğini takip etmenin önemli olduğunu vurguluyor. Motorine indirim bekleyen sürücüler Çarşamba akşamı saat 24:00'ten itibaren istasyonlarda fiyat değişikliklerini takip edebilirler.   Not: Bu haber 22 Nisan 2024 tarihi itibarıyla güncel bilgiler ışığında hazırlanmıştır. Fiyatlar, güncel piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle piyasaların kapalı olması, motorin fiyatlarında çarşamba gecesi için önemli bir dönüm noktası olacak.

Salı günü dünya değerlerinin Çarşamba akşamı itibarıyla motorin fiyatlarını nasıl etkileyeceği merak konusu.

Mevcut verilere göre, Döviz kurunun düşmesi halinde Motorin fiyatında bir artış beklenmiyor. Aksine, indirim olma ihtimali yüksek.

Döviz kurunun sabit kalması halinde, yaklaşık 1 lira 35 kuruşluk bir indirim öngörülüyor.

Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik beklenmiyor.

Uzmanlar motorin fiyatlarının son dönemdeki dalgalanmalarının döviz kuru ve küresel petrol fiyatlarındaki değişimlerden etkilendiğini belirtiyor.

23 Nisan tatilinin ardından piyasalardaki gelişmelerin motorin fiyatlarını nasıl etkileyeceğini takip etmenin önemli olduğunu vurguluyor.

Motorine indirim bekleyen sürücüler Çarşamba akşamı saat 24:00'ten itibaren istasyonlarda fiyat değişikliklerini takip edebilirler.

 

Not: Bu haber 22 Nisan 2024 tarihi itibarıyla güncel bilgiler ışığında hazırlanmıştır. Fiyatlar, güncel piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.