Mısır darbesi apaçık bir zorbalıktır

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2013 - 22:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3089+ kez okundu.
 

Mısır darbesi apaçık bir zorbalıktır

Ak Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk,...
...‘Mısır’da Ordunun, halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanını görevden alarak, sivil yönetime karşı askeri darbe yapması kabul edilemez bir durumdur’ dedi. Mısır ordusu tarafından yapılan bu darbenin, Mısır halkının iradesini hedef almış apaçık bir zorbalık olduğunu belirten Öztürk, “Halka ve iradesine yönelik saygısızlık, halkın geleceğine yönelik planlanan kirli bir oyundur. Mısır'da darbeciler insanlık suçu işlerken, Gezi Parkı olaylarında eşi görülmemiş bir duyarlılık gösteren sözde demokrasi savunucuları, Mısır'da yaşanan olayları görmezden gelen, hatta darbe bile diyemeyen sözde düşünürler, yaşanan katliamlara da gözlerini kapamaktadırlar.             Mısır’da darbeye karşı barışçıl gösteri yapan halkın üzerine ateş açarak, genç-yaşlı, kadın- çocuk demeden binlerce kişiyi öldüren bu darbe yönetimini esefle kınıyor, insanlığa karşı Mısır’da işlenen suçlar için bütün insani kuruluşları duyarlı olmaya ve sorumluluk almaya davet ediyoruz.  Mısırlı kardeşlerimizin onurlu direnişi destekliyor, yaşanan bu katliamın bir an önce sonlanması için dua ediyoruz” diye konuştu.  
Ak Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk,...

...‘Mısır’da Ordunun, halk tarafından seçilmiş Cumhurbaşkanını görevden alarak, sivil yönetime karşı askeri darbe yapması kabul edilemez bir durumdur’ dedi.

Mısır ordusu tarafından yapılan bu darbenin, Mısır halkının iradesini hedef almış apaçık bir zorbalık olduğunu belirten Öztürk, “Halka ve iradesine yönelik saygısızlık, halkın geleceğine yönelik planlanan kirli bir oyundur. Mısır'da darbeciler insanlık suçu işlerken, Gezi Parkı olaylarında eşi görülmemiş bir duyarlılık gösteren sözde demokrasi savunucuları, Mısır'da yaşanan olayları görmezden gelen, hatta darbe bile diyemeyen sözde düşünürler, yaşanan katliamlara da gözlerini kapamaktadırlar.            

Mısır’da darbeye karşı barışçıl gösteri yapan halkın üzerine ateş açarak, genç-yaşlı, kadın- çocuk demeden binlerce kişiyi öldüren bu darbe yönetimini esefle kınıyor, insanlığa karşı Mısır’da işlenen suçlar için bütün insani kuruluşları duyarlı olmaya ve sorumluluk almaya davet ediyoruz.

 Mısırlı kardeşlerimizin onurlu direnişi destekliyor, yaşanan bu katliamın bir an önce sonlanması için dua ediyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.