Minik yürekler polis amcalarını unutmadı

GÜNDEM 05.05.2024 - 17:22, Güncelleme: 05.05.2024 - 17:22 3011 kez okundu.
 

Minik yürekler polis amcalarını unutmadı

Görev yaptığı toplumda, tüm vatandaşların huzur ve güvenliği ile asayişi sağlayan, suç ve suçların işlenmemesi için çaba gösteren, suç işlenmesi halinde suçluları suç kanıtlarıyla belgeleyip, adalete teslim eden Polistir.
Bu milletin, küçüğü, genci, yaşlısı her bireyi polisini sever. Özellikle ‘Bugünün küçükleri yarını büyükleri’ çocuklarımızın gönlünde yatan mesleklerden biride polislik mesleğidir. Çocuk, polis sevgisi, yıllardan bu yana hiç sönmemiştir. Bayramlarda özel gün ve kutlamalarda ebeveynler çocuklarının isteği üzerine Polis üniformaları giydirirler. Çocuklar her yıl 10 Nisan’da kutlanan, Türk Polis Teşkilatının özel gününde Emniyet Müdürlüklerine konuk olurlar, Müdür makamına otururlar ve gönüllerindeki Polislik mesleğini yaşayarak mutlu olurlar. Polis amcaları bu yüce sevginin karşılığında onları mutlu etmek için çaba gösterir. Bu yılki Polis Teşkilatının 178. Yılında, kutlamaları sahada izleyen TV ve medyadaki haberlerle mutluluklarını yaşayan, Manisa Sakarya Anaokulu başta Okul Müdürü, öğretmenleri ve velileri, İl Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler, bayramlarını kutladılar. Konuklarını İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş karşıladı. Minikler, ziyaret için getirdikleri Saygı Çiçeğini Müdür amcaya sundular. Bu karşılama Minikler, başta olmak üzere tüm ekibi çok mutlu etti. Miniklere meslekle ilgili bilgiler verildi. Çocuklar polis köpeklerini çok sevdiler. Polis abla ve amcalarıyla dostluklar kurdular. Görev araçlarını yakından izlediler çalışmalarını izlediler.  
Görev yaptığı toplumda, tüm vatandaşların huzur ve güvenliği ile asayişi sağlayan, suç ve suçların işlenmemesi için çaba gösteren, suç işlenmesi halinde suçluları suç kanıtlarıyla belgeleyip, adalete teslim eden Polistir.

Bu milletin, küçüğü, genci, yaşlısı her bireyi polisini sever. Özellikle ‘Bugünün küçükleri yarını büyükleri’ çocuklarımızın gönlünde yatan mesleklerden biride polislik mesleğidir.

Çocuk, polis sevgisi, yıllardan bu yana hiç sönmemiştir. Bayramlarda özel gün ve kutlamalarda ebeveynler çocuklarının isteği üzerine Polis üniformaları giydirirler.

Çocuklar her yıl 10 Nisan’da kutlanan, Türk Polis Teşkilatının özel gününde Emniyet Müdürlüklerine konuk olurlar, Müdür makamına otururlar ve gönüllerindeki Polislik mesleğini yaşayarak mutlu olurlar.

Polis amcaları bu yüce sevginin karşılığında onları mutlu etmek için çaba gösterir.

Bu yılki Polis Teşkilatının 178. Yılında, kutlamaları sahada izleyen TV ve medyadaki haberlerle mutluluklarını yaşayan, Manisa Sakarya Anaokulu başta Okul Müdürü, öğretmenleri ve velileri, İl Emniyet Müdürünü ziyaret ettiler, bayramlarını kutladılar.

Konuklarını İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş karşıladı. Minikler, ziyaret için getirdikleri Saygı Çiçeğini Müdür amcaya sundular.

Bu karşılama Minikler, başta olmak üzere tüm ekibi çok mutlu etti. Miniklere meslekle ilgili bilgiler verildi. Çocuklar polis köpeklerini çok sevdiler. Polis abla ve amcalarıyla dostluklar kurdular. Görev araçlarını yakından izlediler çalışmalarını izlediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.