Minik öğrencilerden 23 Nisan ziyareti

GÜNDEM 14.04.2023 - 13:49, Güncelleme: 14.04.2023 - 13:49 4065+ kez okundu.
 

Minik öğrencilerden 23 Nisan ziyareti

Sahiba Özdemir Anaokulu öğrencileri, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’u ziyaret ettiler.
23 Nisan öncesi, Anaokulu yöneticileri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ziyarete, Sabiha Özdemir Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz, Müdür Yardımcısı Orhan Tamcı, Anaokulu aile birliği başkanı Eda Ertürk ve minik öğrenciler Irmak Ada Karabaş ve Ediz Ertürk katıldı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler vererek, ilçe müdürlüğünü gezdirdi.  Öğrenciler daha sonra makam koltuğuna oturarak Müdür Bulut’a sormak istedikleri soruları yönelttiler.  Keyifli sohbet sonrasında müdür Bulut, küçük misafirlerine hediye takdim ederek, günün anısına yönelik hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Sahiba Özdemir Anaokulu öğrencileri, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut’u ziyaret ettiler.

23 Nisan öncesi, Anaokulu yöneticileri ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilen ziyarete, Sabiha Özdemir Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz, Müdür Yardımcısı Orhan Tamcı, Anaokulu aile birliği başkanı Eda Ertürk ve minik öğrenciler Irmak Ada Karabaş ve Ediz Ertürk katıldı. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, öğrencilere meslekleri hakkında bilgiler vererek, ilçe müdürlüğünü gezdirdi. 
Öğrenciler daha sonra makam koltuğuna oturarak Müdür Bulut’a sormak istedikleri soruları yönelttiler. 

Keyifli sohbet sonrasında müdür Bulut, küçük misafirlerine hediye takdim ederek, günün anısına yönelik hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.