‘Milli Görüş bu milletin baba ocağıdır’

SİYASET 18.03.2024 - 16:36, Güncelleme: 18.03.2024 - 16:36 4110+ kez okundu.
 

‘Milli Görüş bu milletin baba ocağıdır’

Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Fatih Erbakan’ın Bulancak ziyareti ile ilgili bir açıklama yaptı.
Yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz 12 Mart Salı günü Milli Görüşün ve Yeniden Refah Partisinin lideri Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı İlçe Başkanımız sayın Alaaddin Gidal ve teşkilat üyelerimiz ile karşıladık. Bulancak’ta pazar yeri ve esnaf ziyaretlerimizin ardından ilçe meydanımızı tıklım tıklım dolduran, örneğine az rastlanır bir kalabalıkla miting gerçekleştirdik. Hep birlikte şahit olduğumuz üzere türlü engellemelere, kirli siyasi ayak oyunlarına, asılsız iddia ve haksız iftiralara rağmen partimiz ve liderimiz geniş halk kitleleri tarafından büyük bir itibar ve ilgi görüyor. Her uzatılan elde ‘Sizin gelişinizi bekliyoruz’, ‘Sakın ittifak yapmayın, desteğimiz sizinle’, ‘Artık tek adresimiz sizsiniz’ şeklinde cümleleriyle Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan’ı bağrına basan ve bizleri çalışmalarımızda daha da gayretlendiren vatandaşlarımızın bu büyük teveccühüne teşekkür ediyor ve bir kere daha ‘Milli Görüş bu milletin baba ocağıdır” demeyi uygun görüyoruz” denildi. ‘Türkiye’nin en hızlı yükseliş gösteren partisiyiz’ Açıklamanın devamında, “Geçtiğimiz Mayıs ayı genel seçimlerinde anketlerde yer bile verilmeyen partimiz bugün yüzde 7-8 gibi rakamlarla gösterilse de gerçek oy oranımızı seçmenlerimizin takdirine ve anket manipülasyonları yapan ‘yanlı’ firmaların yalanlarını bilen vatandaşlarımızın insafına bırakıyoruz. Her omuzun taşıyamayacağı, taşıdığını iddia edenlerin de kısa mesafede güçlerinin tükeneceğini bildiğimiz davamızın bugün çeşitli kesimler ve şahıslar tarafından vitrindeki bir etiket gibi kullanılması, siyasi rant devşirmek adına ‘biz de milli görüşçüyüz’ kostümüne bürünülmesi bizlere gösteriyor ki Milli Görüş Bu Milletin Özüdür. Bugün geldiğimiz noktada 474 bin üye sayısını aşan partimiz ‘Türkiye’nin en hızlı yükseliş gösteren partisi’ olmasının yanı sıra yakın bir gelecekte de üye sayısında en büyük 3. Parti olma iddiasındadır. Yaşanabilir ve Yeniden Büyük Türkiye için gerek genel gerekse yerel anlamlarda sürekli olarak projeler üreten, vatandaşlarımızın derdine derman olma amacıyla hareket eden ve hesabi değil hasbi olmayı ön şart kabul eden Milli Görüşçü teşkilatlarımıza yoğun çalışmaları ve dirayetleri için teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle tüm inananlara hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan diliyor esnaflarımıza helal ve bereketli kazançlar temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Yeniden Refah Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı, geçtiğimiz hafta gerçekleşen Fatih Erbakan’ın Bulancak ziyareti ile ilgili bir açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz 12 Mart Salı günü Milli Görüşün ve Yeniden Refah Partisinin lideri Sayın Dr. Fatih Erbakan’ı İlçe Başkanımız sayın Alaaddin Gidal ve teşkilat üyelerimiz ile karşıladık. Bulancak’ta pazar yeri ve esnaf ziyaretlerimizin ardından ilçe meydanımızı tıklım tıklım dolduran, örneğine az rastlanır bir kalabalıkla miting gerçekleştirdik. Hep birlikte şahit olduğumuz üzere türlü engellemelere, kirli siyasi ayak oyunlarına, asılsız iddia ve haksız iftiralara rağmen partimiz ve liderimiz geniş halk kitleleri tarafından büyük bir itibar ve ilgi görüyor. Her uzatılan elde ‘Sizin gelişinizi bekliyoruz’, ‘Sakın ittifak yapmayın, desteğimiz sizinle’, ‘Artık tek adresimiz sizsiniz’ şeklinde cümleleriyle Genel Başkanımız Sn. Fatih Erbakan’ı bağrına basan ve bizleri çalışmalarımızda daha da gayretlendiren vatandaşlarımızın bu büyük teveccühüne teşekkür ediyor ve bir kere daha ‘ Milli Görüş bu milletin baba ocağıdır” demeyi uygun görüyoruz” denildi.

‘Türkiye’nin en hızlı yükseliş gösteren partisiyiz’

Açıklamanın devamında, “Geçtiğimiz Mayıs ayı genel seçimlerinde anketlerde yer bile verilmeyen partimiz bugün yüzde 7-8 gibi rakamlarla gösterilse de gerçek oy oranımızı seçmenlerimizin takdirine ve anket manipülasyonları yapan ‘yanlı’ firmaların yalanlarını bilen vatandaşlarımızın insafına bırakıyoruz. Her omuzun taşıyamayacağı, taşıdığını iddia edenlerin de kısa mesafede güçlerinin tükeneceğini bildiğimiz davamızın bugün çeşitli kesimler ve şahıslar tarafından vitrindeki bir etiket gibi kullanılması, siyasi rant devşirmek adına ‘biz de milli görüşçüyüz’ kostümüne bürünülmesi bizlere gösteriyor ki Milli Görüş Bu Milletin Özüdür. Bugün geldiğimiz noktada 474 bin üye sayısını aşan partimiz ‘Türkiye’nin en hızlı yükseliş gösteren partisi’ olmasının yanı sıra yakın bir gelecekte de üye sayısında en büyük 3. Parti olma iddiasındadır. Yaşanabilir ve Yeniden Büyük Türkiye için gerek genel gerekse yerel anlamlarda sürekli olarak projeler üreten, vatandaşlarımızın derdine derman olma amacıyla hareket eden ve hesabi değil hasbi olmayı ön şart kabul eden Milli Görüşçü teşkilatlarımıza yoğun çalışmaları ve dirayetleri için teşekkür ediyoruz. Bu vesileyle tüm inananlara hayırlı, sağlıklı ve huzurlu bir Ramazan diliyor esnaflarımıza helal ve bereketli kazançlar temenni ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.