MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan kimdir?

SİYASET 14.02.2024 - 17:26, Güncelleme: 14.02.2024 - 17:50 6131+ kez okundu.
 

MHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Fatih Alparslan kimdir?

Fatih Alparslan, 1978 yılında Bulancak’ta doğdu. İlkokulu Barbaros İlkokulu, Ortaokulu Bulancak İmam Hatip Ortaokulu, Liseyi Giresun İmam Hatip Lisesinden tamamlayan Alparslan, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.1993 yılından bu yana Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisinin çeşitli kademelerinde görev yapan Alparslan, bir derneğin kurucu başkanlığını yaparken, başka bir dernekte kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Peyzaj uygulaması, toptan perakende fidan satışı ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Un Bayiliği olarak ticari faaliyetlerini sürdüren Alparslan, 4 çocuk babasıdır. Fatih Alparslan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı oldu.

Fatih Alparslan, 1978 yılında Bulancak’ta doğdu. İlkokulu Barbaros İlkokulu, Ortaokulu Bulancak İmam Hatip Ortaokulu, Liseyi Giresun İmam Hatip Lisesinden tamamlayan Alparslan, Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu.1993 yılından bu yana Ülkü Ocakları ve Milliyetçi Hareket Partisinin çeşitli kademelerinde görev yapan Alparslan, bir derneğin kurucu başkanlığını yaparken, başka bir dernekte kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı. Peyzaj uygulaması, toptan perakende fidan satışı ve Doğu Karadeniz Bölgesinde Un Bayiliği olarak ticari faaliyetlerini sürdüren Alparslan, 4 çocuk babasıdır.

Fatih Alparslan, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.