Mezunlar’dan söyleşi

EĞİTİM 25.09.2023 - 15:13, Güncelleme: 25.09.2023 - 15:13 9433+ kez okundu.
 

Mezunlar’dan söyleşi

Bulancak Anadolu Lisesi’nde "Mezunları Buluşturma Etkinlikleri" kapsamında mezun öğrenciler
Begüm Nimet Öztaş ve (İngilizce Öğretmenliği) 11/C ve 12/E sınıf öğrencileri ile gerçekleştirdiği sohbette üniversiteyi kazanma ve başarı yolunca özellikle yabancı dil ve dil soruları haricinde TYT sınavının oldukça önemli olduğunu belirtti ve deneyimlerini paylaşarak önerilerde bulundu. Öğrenciler için verimli bir söyleşi oldu, mezun öğrencilere üniversite yaşamında başarılar diledi. Okul müdürü Cavit Hendekçi: “Güzel bir etkinlik. Öğretmenimi kutluyorum. Devamını bekliyorum.” dedi.
Bulancak Anadolu Lisesi’nde "Mezunları Buluşturma Etkinlikleri" kapsamında mezun öğrenciler

Begüm Nimet Öztaş ve (İngilizce Öğretmenliği) 11/C ve 12/E sınıf öğrencileri ile gerçekleştirdiği sohbette üniversiteyi kazanma ve başarı yolunca özellikle yabancı dil ve dil soruları haricinde TYT sınavının oldukça önemli olduğunu belirtti ve deneyimlerini paylaşarak önerilerde bulundu. Öğrenciler için verimli bir söyleşi oldu, mezun öğrencilere üniversite yaşamında başarılar diledi.

Okul müdürü Cavit Hendekçi: “Güzel bir etkinlik. Öğretmenimi kutluyorum. Devamını bekliyorum.” dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.