Mehmet Emür’e doğum günü sürprizi

YAŞAM 04.03.2024 - 09:51, Güncelleme: 04.03.2024 - 10:02 5366+ kez okundu.
 

Mehmet Emür’e doğum günü sürprizi

“31 Mart akşamı da kutlama pastası keseceğiz”
Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, doğum gününü ilçe halkıyla birlikte kutladı.  Seçim çalışmalarından sonra büroya gelen Emür burada kutlama sürpriziyle karşılaştı.  Alkışlarla karşılanan Mehmet Emür eşi Filiz Emür’le birlikte doğum günü pastası kesti. Başkan Emür, “İnşallah 31 Mart akşamı sizlerle birlikte verdiğimiz mücadeleyi başarıya ulaştıracağız ve kutlama pastası keseceğiz. Keşap’ta hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun” dedi.  Mehmet Emür konuşmasının sonunda, kendisini bu özel gününde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.  Bir Sevdadır Keşap Caddesi üzerindeki seçim bürosunda gerçekleşen kutlamaya kadınlar ve gençlerin ağırlıkta olduğu kalabalık bir halk topluluğu katıldı.  
“31 Mart akşamı da kutlama pastası keseceğiz”

Keşap Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi Keşap Belediye Başkan Adayı Mehmet Emür, doğum gününü ilçe halkıyla birlikte kutladı. 

Seçim çalışmalarından sonra büroya gelen Emür burada kutlama sürpriziyle karşılaştı.  Alkışlarla karşılanan Mehmet Emür eşi Filiz Emür’le birlikte doğum günü pastası kesti. Başkan Emür, “İnşallah 31 Mart akşamı sizlerle birlikte verdiğimiz mücadeleyi başarıya ulaştıracağız ve kutlama pastası keseceğiz. Keşap’ta hep birlikte nice güzel yıllarımız olsun” dedi. 

Mehmet Emür konuşmasının sonunda, kendisini bu özel gününde yalnız bırakmayanlara teşekkür etti. 

Bir Sevdadır Keşap Caddesi üzerindeki seçim bürosunda gerçekleşen kutlamaya kadınlar ve gençlerin ağırlıkta olduğu kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.