Mehmet Akif yine şampiyonluk yolunda!

SPOR 14.03.2024 - 19:26, Güncelleme: 14.03.2024 - 19:30 7108+ kez okundu.
 

Mehmet Akif yine şampiyonluk yolunda!

Voleybol'da bir marka haline gelen ve Bulancak'ın adını şampiyon olarak yazdıran Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yine güzel işler çıkarmaya devam ediyor.
Son üç yılda Türkiye finallarine kalan ve üç yılda bir Türkiye Şampiyonluğu, birde Türkiye üçüncülüğü alan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu senede yine Giresun birincisi olarak Amasya'da yapılan Okullararası yarı final müsabakalarına adını altın harflerle yazdırdı. Başarılı öğretmen Selçuk Sekban'ın öğrencileri harika işler çıkarmaya devam ederken, grup müsabakalarında karşılaştığı Tokat, Rize ve Trabzon takımlarını set vermeden yenen şampiyonlar, Cuma günü(yarın) saat 10.00'da Gümüşhane takımıyla Türkiye finallerine katılma mücadelesi verecek. Müsabakayı kazanan takım Türkiye'de son sekiz takım arasına girmeyi garantileyecek. Selçuk Sekban ve öğrencilerine Yıldız Haber olarak bu müsabakada başarılar dileriz. Öte yandan Türkiye Finalleri 2-6 Nisan tarihlerinde Rize'de gerçekleşecek.
Voleybol'da bir marka haline gelen ve Bulancak'ın adını şampiyon olarak yazdıran Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yine güzel işler çıkarmaya devam ediyor.

Son üç yılda Türkiye finallarine kalan ve üç yılda bir Türkiye Şampiyonluğu, birde Türkiye üçüncülüğü alan Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu bu senede yine Giresun birincisi olarak Amasya'da yapılan Okullararası yarı final müsabakalarına adını altın harflerle yazdırdı.

Başarılı öğretmen Selçuk Sekban'ın öğrencileri harika işler çıkarmaya devam ederken, grup müsabakalarında karşılaştığı Tokat, Rize ve Trabzon takımlarını set vermeden yenen şampiyonlar, Cuma günü(yarın) saat 10.00'da Gümüşhane takımıyla Türkiye finallerine katılma mücadelesi verecek. Müsabakayı kazanan takım Türkiye'de son sekiz takım arasına girmeyi garantileyecek.

Selçuk Sekban ve öğrencilerine Yıldız Haber olarak bu müsabakada başarılar dileriz.

Öte yandan Türkiye Finalleri 2-6 Nisan tarihlerinde Rize'de gerçekleşecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.