Manisa’da silah kaçakçıları polisten kaçamadı!

ASAYİŞ 05.04.2024 - 11:04, Güncelleme: 05.04.2024 - 11:04 3572+ kez okundu.
 

Manisa’da silah kaçakçıları polisten kaçamadı!

Manisa’da silah kaçakçıları polisten kaçamadı
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 6136 SKM Silah Ticareti suçunun önlenmesine yönelik yapılan istihbarat çalışmalar sonucu, Adana ilinden Manisa’ya çok miktarda Ateşli silah gönderileceği bilgisi alınması üzerine; Şube Müdürlüğü görevlileri 01 S... … plaka sayılı araç ve 01 K... … plaka sayılı dorse Turgutlu ilçesinde tespit edilmiş söz konusu TIR ve Dorse muhafaza altına alınarak, Cumhuriyet Savcısı talimatına istinaden mahkeme kararı gereği arama yapılmış olup, Yapılan arama sonucu 3 adet kolide toplamda; 100 adet üzerinde Made İn Avusturya GLOCK 7.65 cal ibareli ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Şüpheli şahısların tespitine yönelik Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İzmir ilinde suç unsuru kargo paketlerini teslim alan; A.P. (2001 doğ) ve S.C.S. (2006 doğ) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. ve 04.04.2024 günü adli makamlara sevk edilen 2 şahıs Tutuklandı.  
Manisa’da silah kaçakçıları polisten kaçamadı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından 6136 SKM Silah Ticareti suçunun önlenmesine yönelik yapılan istihbarat çalışmalar sonucu,

Adana ilinden Manisa’ya çok miktarda Ateşli silah gönderileceği bilgisi alınması üzerine; Şube Müdürlüğü görevlileri 01 S... … plaka sayılı araç ve 01 K... … plaka sayılı dorse Turgutlu ilçesinde tespit edilmiş söz konusu TIR ve Dorse muhafaza altına alınarak, Cumhuriyet Savcısı talimatına istinaden mahkeme kararı gereği arama yapılmış olup,

Yapılan arama sonucu 3 adet kolide toplamda; 100 adet üzerinde Made İn Avusturya GLOCK 7.65 cal ibareli ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Şüpheli şahısların tespitine yönelik Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İzmir ilinde suç unsuru kargo paketlerini teslim alan;

A.P. (2001 doğ) ve S.C.S. (2006 doğ) isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. ve 04.04.2024 günü adli makamlara sevk edilen 2 şahıs Tutuklandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.