Manisa soğuk seramik sergisine ev sahipliği yapıyor

KÜLTÜR 26.04.2024 - 11:22, Güncelleme: 26.04.2024 - 11:22 2837 kez okundu.
 

Manisa soğuk seramik sergisine ev sahipliği yapıyor

Manisa’da mesir şenlikleri çerçevesinde başlatılan kültürel ve sanatsal etkinlikler devam ediyor.
Yeni Han’da pazar gününe kadar sürecek olan seviye yoğun ilgi var. Soğuk Seramik çalışmasına 3 ay önce başlayan kursiyerlerin eserleri göz kamaştırdı. Sanat severler, bir çok bitki, meyve, çiçek ve ağacı soğuk seramikten yapılmasına rağmen aslından ayır etmekte zorlandılar.   Kurs öğretmeni; Kısa sürede el becerileri ve görsel hafızaları sayesinde kısa sürede kursiyerlerin başarı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Soğuk Seramik tutkunları uğradıkları stantta sergiyi hayranlıkla izleyerek, sergideki ürünler hakkında bilgiler aldılar. Kursiyer, Aynur Bayram, “Öğretmenimizin ilgi ve bilgi kaynağının güçlü olması biz kursiyerler için şan oldu. Kısa sürede kursa başladığımız ana kadar bilgimiz olmayan Soğuk  Seramik çalışmasını 3 ay gibi kısa bir dönemde temel  çalışma etabını tamamladık” Kursiyer, Nagihan Zümbül; “Öğretmenimiz, her öğrenciye özenle zaman ayırarak yeteneklerine göre yönlendirdi.  Birlikte bize göre başarılı çalışmalar yaptık. Çalışmalarınızı bir ileri boyuta taşımak için araştırmalar yapıyor, kendimizle yarışıyoruz” diye konuştular.
Manisa’da mesir şenlikleri çerçevesinde başlatılan kültürel ve sanatsal etkinlikler devam ediyor.

Yeni Han’da pazar gününe kadar sürecek olan seviye yoğun ilgi var. Soğuk Seramik çalışmasına 3 ay önce başlayan kursiyerlerin eserleri göz kamaştırdı. Sanat severler, bir çok bitki, meyve, çiçek ve ağacı soğuk seramikten yapılmasına rağmen aslından ayır etmekte zorlandılar.  

Kurs öğretmeni; Kısa sürede el becerileri ve görsel hafızaları sayesinde kısa sürede kursiyerlerin başarı çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Soğuk Seramik tutkunları uğradıkları stantta sergiyi hayranlıkla izleyerek, sergideki ürünler hakkında bilgiler aldılar.

Kursiyer, Aynur Bayram, “Öğretmenimizin ilgi ve bilgi kaynağının güçlü olması biz kursiyerler için şan oldu. Kısa sürede kursa başladığımız ana kadar bilgimiz olmayan Soğuk  Seramik çalışmasını 3 ay gibi kısa bir dönemde temel  çalışma etabını tamamladık”

Kursiyer, Nagihan Zümbül; “Öğretmenimiz, her öğrenciye özenle zaman ayırarak yeteneklerine göre yönlendirdi.  Birlikte bize göre başarılı çalışmalar yaptık. Çalışmalarınızı bir ileri boyuta taşımak için araştırmalar yapıyor, kendimizle yarışıyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.