Manisa Şehir Tiyatrosu Ramazan Gecelerine Renk Katıyor

KÜLTÜR 17.03.2024 - 10:29, Güncelleme: 17.03.2024 - 10:33 6240+ kez okundu.
 

Manisa Şehir Tiyatrosu Ramazan Gecelerine Renk Katıyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Kaynana’ adlı oyun, tiyatro severlere eğlenceli bir akşam yaşattı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisalılar için ‘Kaynana’ adlı orta oyununu sahneye taşıdı. Belediye Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp, yönettiği oyunda, Kızını vermek istemeyen sert, kabadayı bir kaynana ile onu ikna etmeye çalışan mahalle sakinlerinin hikâyesinin anlatıldığı oyunda, kız istemenin ortaya çıkardığı komik durumlar, izleyenleri kahkahaya boğdu. İzleyicilerin büyük beğenisini alan oyun gösteri izleyenler tarafından büyük alkış topladı.  
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Kaynana’ adlı oyun, tiyatro severlere eğlenceli bir akşam yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisalılar için ‘Kaynana’ adlı orta oyununu sahneye taşıdı.

Belediye Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yazıp, yönettiği oyunda, Kızını vermek istemeyen sert, kabadayı bir kaynana ile onu ikna etmeye çalışan mahalle sakinlerinin hikâyesinin anlatıldığı oyunda, kız istemenin ortaya çıkardığı komik durumlar, izleyenleri kahkahaya boğdu. İzleyicilerin büyük beğenisini alan oyun gösteri izleyenler tarafından büyük alkış topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.