Manisa İHL “Kanayan yaramız Filistin” konulu etkinlikle Filistine destek verdi

GÜNDEM 06.12.2023 - 09:46, Güncelleme: 06.12.2023 - 09:46 2978+ kez okundu.
 

Manisa İHL “Kanayan yaramız Filistin” konulu etkinlikle Filistine destek verdi

Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Filistin halkına destek olmak amacıyla ‘Kanayan yaramız Filistin’ konulu etkinlik gerçekleştirdi.
Programa, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Işık, Memur-Sen İl Temsilcisi Halil Kallat, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, ÖNDER Manisa Temsilcisi Mehmet Turhan, TÜGVA İl Temsilcisi Osman Güreser katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Filistin için ilahiler, ezgiler söyledi, şiirler okudu. Diğer öğrencilerde ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla destek verdi. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, öğrencilere bu anlamlı program için teşekkür etti. Lanetli bir toplumun Filistinlileri, Gazzelileri yok etmeye çalıştığını ifade eden Uğurelli, bütün dünyanın bir anda Filistinli olduğunu vurguladı. Uğurelli, “Filistin marşını İsveççe dinleyeceğimiz hiç aklımıza gelmezdi. Lanetli toplum yüzünden Rabbim herkesi Filistinli yaptı. Ancak bunların hiçbiri yetmez. Biz büyük bir milletiz ve daha güçlü olmaya ihtiyacımız var. Bütün mazlum milletin umuduyuz” dedi. Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Gönül Çiftçioğlu, “Bir avuç inanmış insan dünyada bütün dengeleri alt üst etti. Birleşmiş Milletler işlevini kaybetti. Sözde Avrupa medeniyeti çöktü” diye konuştu.  
Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Filistin halkına destek olmak amacıyla ‘Kanayan yaramız Filistin’ konulu etkinlik gerçekleştirdi.

Programa, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Işık, Memur-Sen İl Temsilcisi Halil Kallat, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Recep Özgüvenç, ÖNDER Manisa Temsilcisi Mehmet Turhan, TÜGVA İl Temsilcisi Osman Güreser katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Öğrenciler öğretmenleri eşliğinde Filistin için ilahiler, ezgiler söyledi, şiirler okudu. Diğer öğrencilerde ellerindeki Türk ve Filistin bayraklarıyla destek verdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uğurelli, öğrencilere bu anlamlı program için teşekkür etti. Lanetli bir toplumun Filistinlileri, Gazzelileri yok etmeye çalıştığını ifade eden Uğurelli, bütün dünyanın bir anda Filistinli olduğunu vurguladı. Uğurelli, “ Filistin marşını İsveççe dinleyeceğimiz hiç aklımıza gelmezdi. Lanetli toplum yüzünden Rabbim herkesi Filistinli yaptı. Ancak bunların hiçbiri yetmez. Biz büyük bir milletiz ve daha güçlü olmaya ihtiyacımız var. Bütün mazlum milletin umuduyuz” dedi.
Manisa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Gönül Çiftçioğlu, “Bir avuç inanmış insan dünyada bütün dengeleri alt üst etti. Birleşmiş Milletler işlevini kaybetti. Sözde Avrupa medeniyeti çöktü” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.