Mahsun Kırmızıgül dostlarıyla birlikte!

YAŞAM 08.05.2023 - 11:43, Güncelleme: 08.05.2023 - 11:43 3855+ kez okundu.
 

Mahsun Kırmızıgül dostlarıyla birlikte!

Sahnelerin ve sinemanın başarılı ismi Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi
Öğlen saatlerinde AVM'ye gelen ve meydan katında bulunan bir restoranda yakın arkadaşıyla yemek yiyip sohbet eden başarılı ismin neşeli ve keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı. Soruları yanıtsız bırakan, " iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin arkadaşlar." demekle yetinen Mahsun Kırmızıgül'ün spor şıklığı da dikkatlerden kaçmadı.
Sahnelerin ve sinemanın başarılı ismi Mahsun Kırmızıgül, önceki gün Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi

Öğlen saatlerinde AVM'ye gelen ve meydan katında bulunan bir restoranda yakın arkadaşıyla yemek yiyip sohbet eden başarılı ismin neşeli ve keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Soruları yanıtsız bırakan, " iyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin arkadaşlar." demekle yetinen Mahsun Kırmızıgül'ün spor şıklığı da dikkatlerden kaçmadı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.