Liseli 2 arkadaş 41 yıl sonra buluştular

YAŞAM 16.02.2024 - 10:18, Güncelleme: 16.02.2024 - 15:08 4587+ kez okundu.
 

Liseli 2 arkadaş 41 yıl sonra buluştular

YIllar öncesi Giresun ilinin en eski ve köklü okullarından Bulancak lisesi mezunu iki arkadaş 41 yıl sonra İstanbul'da buluştular.
1973-1980 döneminde Bulancak Belediye Başkanlığı yapan rahmetlik Fikret Üstündağ'ın oğlu İstanbul'da Gümrük Müşaviri Bağkur emeklisi Şefik Üstündağ ile Emekli öğretmen aynı zamanda Yıldız Haber Gazetesi köşe yazarı Erol Küçük 4I yıl sonra İstanbul'da buluştular. Şefik Üstğndağ'ın İstanbul Beylikdüzü Esenyurt Phulet Life Rezidans'ta bir araya gelen eski dostlar yılların hasretini giderdiler. Şefik Üstündağ:" Arkadaşım Erol ile dile kolay 41 yıl sonra buluşuyoruz. Kendisi gerçekten araştırmacı bir yazar olduğunu ispatladı.İzimi sürerek bana ulaştı.Lise yıllarımızda yaşadığımız güzel anılarımızı tazeledik.Emel Sayın'ın seslendirdiği eski dostlar şarkısını anımsadık.Demekki dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş."dedi. Erol Küçük ise;"Şefikle buluşmamızda bir nojtası yaşadık.Yıllar bizi yaşlandırmış ama birbirimizi unutmamızı engelleyemedi.Eski dostlar bir başka imiş."dedi.
YIllar öncesi Giresun ilinin en eski ve köklü okullarından Bulancak lisesi mezunu iki arkadaş 41 yıl sonra İstanbul'da buluştular.

1973-1980 döneminde Bulancak Belediye Başkanlığı yapan rahmetlik Fikret Üstündağ'ın oğlu İstanbul'da Gümrük Müşaviri Bağkur emeklisi Şefik Üstündağ ile Emekli öğretmen aynı zamanda Yıldız Haber Gazetesi köşe yazarı Erol Küçük 4I yıl sonra İstanbul'da buluştular.

Şefik Üstğndağ'ın İstanbul Beylikdüzü Esenyurt Phulet Life Rezidans'ta bir araya gelen eski dostlar yılların hasretini giderdiler.

Şefik Üstündağ:" Arkadaşım Erol ile dile kolay 41 yıl sonra buluşuyoruz. Kendisi gerçekten araştırmacı bir yazar olduğunu ispatladı.İzimi sürerek bana ulaştı.Lise yıllarımızda yaşadığımız güzel anılarımızı tazeledik.Emel Sayın'ın seslendirdiği eski dostlar şarkısını anımsadık.Demekki dağ dağa kavuşmaz insan insana kavuşurmuş."dedi.

Erol Küçük ise;"Şefikle buluşmamızda bir nojtası yaşadık.Yıllar bizi yaşlandırmış ama birbirimizi unutmamızı engelleyemedi.Eski dostlar bir başka imiş."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.