Kuzalan Şelalesinde mahsur kaldı!

ASAYİŞ 15.09.2023 - 19:35, Güncelleme: 15.09.2023 - 19:35 6421+ kez okundu.
 

Kuzalan Şelalesinde mahsur kaldı!

Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Kuzalan Şelalesinde Kadriye Okur isimli bir vatandaşın mahsur kaldığı öğrenildi.
Şelaleden yaklaşık 150 metre kayalık alana tırmanan ve geri inemeyen kadın için olay yerine 4 Arama ve Kurtarma Personeli 1 araç sevkedildi. Mahsur kalan kadın 4 AFAD, 3 Dereli itfaiyesi erinin ortak çalışması sonrasında mahsur kaldığı tepenin zirvesinden sağ olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Kuzalan Şelalesinde Kadriye Okur isimli bir vatandaşın mahsur kaldığı öğrenildi.

Şelaleden yaklaşık 150 metre kayalık alana tırmanan ve geri inemeyen kadın için olay yerine 4 Arama ve Kurtarma Personeli 1 araç sevkedildi.

Mahsur kalan kadın 4 AFAD, 3 Dereli itfaiyesi erinin ortak çalışması sonrasında mahsur kaldığı tepenin zirvesinden sağ olarak kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.