Kurtulmuş ve Soylu gibi olamayız

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.09.2014 - 22:42, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3393+ kez okundu.
 

Kurtulmuş ve Soylu gibi olamayız

Büyük Birlik Partisi Bulancak'ta gerçekleştirdikleri kongreden sonra ilk yönetim kurulu toplantısını yaptılar.
Şehir merkezinde ki partide yapılan toplantıda BBP İlçe Başkanı Hasan Karataş, yönetim kurulu üyelerine ve partisine teşekkür ederek başladığı konuşmada, diğer partilerden farklı olduklarını belirtti. Karataş, “Türkiye genelinde hizmet için varız.  Bizler klasik koltuk makam mevki peşinde değiliz. BBP olarak halkımıza hizmet için varız. Bizim davamız koltuk davası olsaydı bugün bizde hükümetin tekliflerini kabul ederek bir yerlere gelebilirdik. Biz, bir Numan Kurtulmuş, bir Süleyman Soylu'nun yaptığını yapamayız”  dedi.  Haber-Foto: Mehmet Yaşar     
Büyük Birlik Partisi Bulancak'ta gerçekleştirdikleri kongreden sonra ilk yönetim kurulu toplantısını yaptılar.

Şehir merkezinde ki partide yapılan toplantıda BBP İlçe Başkanı Hasan Karataş, yönetim kurulu üyelerine ve partisine teşekkür ederek başladığı konuşmada, diğer partilerden farklı olduklarını belirtti. Karataş, “Türkiye genelinde hizmet için varız.  Bizler klasik koltuk makam mevki peşinde değiliz. BBP olarak halkımıza hizmet için varız. Bizim davamız koltuk davası olsaydı bugün bizde hükümetin tekliflerini kabul ederek bir yerlere gelebilirdik. Biz, bir Numan Kurtulmuş, bir Süleyman Soylu'nun yaptığını yapamayız”  dedi.

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.