Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Torunu Giresun’a Geliyor!

GÜNDEM 30.12.2023 - 01:31, Güncelleme: 30.12.2023 - 01:35 2462+ kez okundu.
 

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Torunu Giresun’a Geliyor!

Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin düzenlediği “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programının hatibi olarak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Torunu Naim Zalloum Eyyubi Giresun’a gelecek.
Mekke’nin Fethi konusunun yanında Filistin’deki katliamları da gündemine alan derneğin Kudüs Gecesi programı için gelen Naim Zalloum Eyyubi bu cumartesi ve pazar günü çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edecek. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi Başkanı Tahir Karabiber “Filistin toprakları işgalci israil tarafından işgal altında. Filistinli kardeşlerimiz 75 yılı aşkındır kendi topraklarını korumanın mücadelesini veriyor. Filistin’den her gün, her saat, her an şehit haberleri geliyor. 7 Ekim’den bu yana işgalci israil’in masum bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve yaralılara yönelik saldırılarında 20 bini aşkın Filistinli kardeşlimiz şehit oldu, 50 bini aşkın kardeşimiz yaralandı, binlerce kardeşimiz işgalciler tarafından tutuklandı, milyonlarca kardeşimiz yerinden edildi. Filistin’in yanında birçok mazlum coğrafyada Müslüman kardeşimiz kan ve gözyaşına yıllardır maruz kalıyor. Biz de Filistin ve Kudüs meselesini gündemde tutmak ve Müslümanlara ümit vermek için Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Torunu Naim Zalloum Eyyubi Giresun’a programımıza getirmek istedik” diye belirtti. Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi’nin düzenlediği “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” 31 Aralık 2023 tarihinde saat 19:28’de Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde olacaktır.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD)’nin düzenlediği “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” programının hatibi olarak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Torunu Naim Zalloum Eyyubi Giresun’a gelecek.

Mekke’nin Fethi konusunun yanında Filistin’deki katliamları da gündemine alan derneğin Kudüs Gecesi programı için gelen Naim Zalloum Eyyubi bu cumartesi ve pazar günü çeşitli sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret edecek.

Konuyla ilgili bilgilendirme yapan Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi Başkanı Tahir Karabiber “Filistin toprakları işgalci israil tarafından işgal altında. Filistinli kardeşlerimiz 75 yılı aşkındır kendi topraklarını korumanın mücadelesini veriyor. Filistin’den her gün, her saat, her an şehit haberleri geliyor. 7 Ekim’den bu yana işgalci israil’in masum bebek, çocuk, kadın, yaşlı ve yaralılara yönelik saldırılarında 20 bini aşkın Filistinli kardeşlimiz şehit oldu, 50 bini aşkın kardeşimiz yaralandı, binlerce kardeşimiz işgalciler tarafından tutuklandı, milyonlarca kardeşimiz yerinden edildi. Filistin’in yanında birçok mazlum coğrafyada Müslüman kardeşimiz kan ve gözyaşına yıllardır maruz kalıyor. Biz de Filistin ve Kudüs meselesini gündemde tutmak ve Müslümanlara ümit vermek için Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin Torunu Naim Zalloum Eyyubi Giresun’a programımıza getirmek istedik” diye belirtti.

Anadolu Gençlik Derneği Giresun Şubesi’nin düzenlediği “Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi” 31 Aralık 2023 tarihinde saat 19:28’de Giresun Belediyesi Kültür ve Fuar Merkezi’nde olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.