Küçükçekmece Dernek Başkanından nazik ziyaret!

GÜNDEM 11.01.2024 - 17:11, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:14 4998+ kez okundu.
 

Küçükçekmece Dernek Başkanından nazik ziyaret!

İstanbul Küçükçekmece Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya Böber, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.
Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve gazetemiz köşe yazarlarından Erol Küçük tarafından karşılanan Başkan Böber’e Piraziz Akçay Köyü Muhtarı Rafet Akçay eşlik etti. 10 Ocak Gazeteciler Günümüzü kutlayan Başkan Böber, dernek olarak güzel işlere de imza attıklarını belirterek gurbette yaşayan Giresunluları bir çatı altında topladıklarını söyledi. Bu faaliyetlerinin duyurulmasına özen gösteren Yıldız haber ve www.yildizhaber.com.tr İnternet Haber Sitemize teşekkür eden Başkan Böber, çalışmalarımızda başarılar diledi.
İstanbul Küçükçekmece Giresunlular Dernek Başkanı Yalçın Kaya Böber, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve gazetemiz köşe yazarlarından Erol Küçük tarafından karşılanan Başkan Böber’e Piraziz Akçay Köyü Muhtarı Rafet Akçay eşlik etti.

10 Ocak Gazeteciler Günümüzü kutlayan Başkan Böber, dernek olarak güzel işlere de imza attıklarını belirterek gurbette yaşayan Giresunluları bir çatı altında topladıklarını söyledi. Bu faaliyetlerinin duyurulmasına özen gösteren Yıldız haber ve www.yildizhaber.com.tr İnternet Haber Sitemize teşekkür eden Başkan Böber, çalışmalarımızda başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.