Köse'den meclis toplantısında çarpıcı açıklama

GÜNDEM 08.05.2024 - 16:27, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:27 2561 kez okundu.
 

Köse'den meclis toplantısında çarpıcı açıklama

Giresun Beledi Başkanı Fuat Köse'den Dikkat Çeken Açıklama: "Göreve Geldiğimizden Bu Yana 1 Kuruş Bile Özel Kalem Harcaması Yapmadık!"
Köse, göreve geldikleri günden bu yana belediyenin mali durumunu titizlikle yönettiklerini ve tek bir kuruş bile özel kalem harcaması yapmadıklarını açıkladı. Köse, bu sayede belediyenin kaynaklarının daha etkin ve verimli bir şekilde kullanıldığını vurguladı. Köse, hazırladıkları ve yürüttükleri çalışmalarda hataya düşmemek için her türlü eleştiriye açık olduklarını da sözlerine ekledi. Ekonomik ve mali konularda gösterdikleri hassasiyetin ve özverinin takdire şayan olduğunu belirten Köse, tüm hemşerilerini belediyeye projelere desteğe davet etti. Köse'nin bu açıklaması, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışına sahip olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Giresun’da önemli bir değişim ve dönüşüm yaratan Köse, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini ifade etti.  
Giresun Beledi Başkanı Fuat Köse'den Dikkat Çeken Açıklama: "Göreve Geldiğimizden Bu Yana 1 Kuruş Bile Özel Kalem Harcaması Yapmadık!"

Köse, göreve geldikleri günden bu yana belediyenin mali durumunu titizlikle yönettiklerini ve tek bir kuruş bile özel kalem harcaması yapmadıklarını açıkladı. Köse, bu sayede belediyenin kaynaklarının daha etkin ve verimli bir şekilde kullanıldığını vurguladı.

Köse, hazırladıkları ve yürüttükleri çalışmalarda hataya düşmemek için her türlü eleştiriye açık olduklarını da sözlerine ekledi. Ekonomik ve mali konularda gösterdikleri hassasiyetin ve özverinin takdire şayan olduğunu belirten Köse, tüm hemşerilerini belediyeye projelere desteğe davet etti.

Köse'nin bu açıklaması, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışına sahip olduğunu bir kez daha göstermiş oldu. Göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmalarla Giresun’da önemli bir değişim ve dönüşüm yaratan Köse, bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya devam edeceğini ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.