Köse ve Sıbıç’tan güç birliği!

SİYASET 05.03.2024 - 14:09, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:24 4500+ kez okundu.
 

Köse ve Sıbıç’tan güç birliği!

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ve Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Bulancak’ta güç birliği yaparak tek yürek oldular.
Cezaevi Mevkii’nde başlayan yürüyüşe Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, 23. Dönem CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ve Bulancak halkı katıldı. Alkışlarla başlayan yürüyüş, Bulancaklıların tezahüratları ve alkışlarıyla meydana kadar devam etti. Giresun ve Bulancak Belediye Başkan adaylarının kol kola yürüyüşleri ve ikilini samimi bir şekilde Bulancaklı vatandaşlarla diyaloğu iki başkan adayının seçim sonrasında da birlikte güzel işler yapacaklarının ve birbirlerine destek olacaklarının şimdiden habercisi oldu.  Sıbıç, Yakar’a seslendi!  Bulancak Meydanına giriş yaptıktan sonra Elvan Işık Gezmiş, Fuat Köse ve Necmi Sıbıç’ın tüm partililerle birlikte Bulancaklı sanatçı Kadir Üstündağ’ın en sevilen türküsü ‘Oy Bulancak Bulancak’ ile karşılama oynamaları güzel görüntülere sahne olurken, Necmi Sıbıç’ın konuşmasıyla etkinlik son buldu. Sıbıç, geçtiğimiz gün Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan randevu alıp, ziyaret için Bulancak Belediyesi’ne gitmesi üzerine Recep Yakar’ın randevuya gelmemesine atıfta bulunarak, “Bugün burada bu coşkuyu görmek 31 Mart’ta yaşayacağımız zaferin bir göstergesidir. Dün ziyaret için randevu alarak gittiğimiz Bulancak Belediye Başkanı’nı makamında bulamamayı bizlere ve Bulancaklılara yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum. Biz sadece oy verenlerin başkanı değil 70 bin nüfuslu Bulancak’ın Belediye Başkanı olacağız. Tam yol ileri.” diyerek konuşmasını tamamladı.
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç ve Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Bulancak’ta güç birliği yaparak tek yürek oldular.

Cezaevi Mevkii’nde başlayan yürüyüşe Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, CHP İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek, 23. Dönem CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim ve Bulancak halkı katıldı. Alkışlarla başlayan yürüyüş, Bulancaklıların tezahüratları ve alkışlarıyla meydana kadar devam etti. Giresun ve Bulancak Belediye Başkan adaylarının kol kola yürüyüşleri ve ikilini samimi bir şekilde Bulancaklı vatandaşlarla diyaloğu iki başkan adayının seçim sonrasında da birlikte güzel işler yapacaklarının ve birbirlerine destek olacaklarının şimdiden habercisi oldu. 

Sıbıç, Yakar’a seslendi! 

Bulancak Meydanına giriş yaptıktan sonra Elvan Işık Gezmiş, Fuat Köse ve Necmi Sıbıç’ın tüm partililerle birlikte Bulancaklı sanatçı Kadir Üstündağ’ın en sevilen türküsü ‘Oy Bulancak Bulancak’ ile karşılama oynamaları güzel görüntülere sahne olurken, Necmi Sıbıç’ın konuşmasıyla etkinlik son buldu.

Sıbıç, geçtiğimiz gün Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar’dan randevu alıp, ziyaret için Bulancak Belediyesi’ne gitmesi üzerine Recep Yakar’ın randevuya gelmemesine atıfta bulunarak, “Bugün burada bu coşkuyu görmek 31 Mart’ta yaşayacağımız zaferin bir göstergesidir. Dün ziyaret için randevu alarak gittiğimiz Bulancak Belediye Başkanı’nı makamında bulamamayı bizlere ve Bulancaklılara yapılmış bir saygısızlık olarak görüyorum. Biz sadece oy verenlerin başkanı değil 70 bin nüfuslu Bulancak’ın Belediye Başkanı olacağız. Tam yol ileri.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.