Konya Bulancaklı hemşehrilerine seslendi

SİYASET 15.03.2024 - 15:24, Güncelleme: 15.03.2024 - 15:33 4373+ kez okundu.
 

Konya Bulancaklı hemşehrilerine seslendi

İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya, Bulancak Meydanında halka seslendi. Konya, “Yıllardır Bulancak’ta iki parti arasına sıkışmış siyasette artık bizde varız ve iddialıyız.” dedi.
Bulancak Meydanında vatandaşlara ve İYİ Partililere seslenen Selda Konya, “Adaylığımızın açıklandığı anda bu şehri sokak sokak gezerek notlarımızı aldık ve bu şehrin tüm eksiklerini biliyoruz. Onları tamamlamak için geliyoruz. Bulancak’ta yapılacak iş kalmadı diyenlere sesleniyoruz. Bulancak’ta yapılacak çok iş var. Ranta ve soyguna dur demek istiyoruz.” dedi. Otopark ve yeşil alan sorunlarını da ele alan Selda Konya, “İlk önce vatandaş ve esnaf odaklı bir belediyecilik yapmayı planlıyoruz. Gençlere istihdam sağlayacak, kadınlarımızı evlere mahkûm etmeden sosyal hayata katılacağı projelerle; vatandaşlarımızı destekleyeceğiz. Emeklilere yönelik çalışmalar gerçekleştirip onları ekonomik olarak belediye bütçesiyle ihtiyaç sahiplerini rahatlatmak istiyoruz. Bölen değil birleştiren, ayıran değil büyüten, kutuplaştıran değil buluşturan bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı. Başkan Adayı Konya'nın konuşmasının ardından kürsüye İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu çıktı. Karadenizli olduğunu ve çocukluğunun Bulancak’ta geçtiğini dile getiren Dervişoğlu, Bulancak’ın geçmişine değinerek Bulancak adayları Selda Konya’ya destek sözü istedi.
İYİ Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı Selda Konya, Bulancak Meydanında halka seslendi. Konya, “Yıllardır Bulancak’ta iki parti arasına sıkışmış siyasette artık bizde varız ve iddialıyız.” dedi.

Bulancak Meydanında vatandaşlara ve İYİ Partililere seslenen Selda Konya, “Adaylığımızın açıklandığı anda bu şehri sokak sokak gezerek notlarımızı aldık ve bu şehrin tüm eksiklerini biliyoruz. Onları tamamlamak için geliyoruz. Bulancak’ta yapılacak iş kalmadı diyenlere sesleniyoruz. Bulancak’ta yapılacak çok iş var. Ranta ve soyguna dur demek istiyoruz.” dedi.

Otopark ve yeşil alan sorunlarını da ele alan Selda Konya, “İlk önce vatandaş ve esnaf odaklı bir belediyecilik yapmayı planlıyoruz. Gençlere istihdam sağlayacak, kadınlarımızı evlere mahkûm etmeden sosyal hayata katılacağı projelerle; vatandaşlarımızı destekleyeceğiz. Emeklilere yönelik çalışmalar gerçekleştirip onları ekonomik olarak belediye bütçesiyle ihtiyaç sahiplerini rahatlatmak istiyoruz. Bölen değil birleştiren, ayıran değil büyüten, kutuplaştıran değil buluşturan bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Adayı Konya'nın konuşmasının ardından kürsüye İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu çıktı. Karadenizli olduğunu ve çocukluğunun Bulancak’ta geçtiğini dile getiren Dervişoğlu, Bulancak’ın geçmişine değinerek Bulancak adayları Selda Konya’ya destek sözü istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.