Kırmızı Kart Cezalısı Murat Kara, Eşiyle tribünden destek verdi

SPOR 10.03.2024 - 17:37, Güncelleme: 10.03.2024 - 17:37 7106+ kez okundu.
 

Kırmızı Kart Cezalısı Murat Kara, Eşiyle tribünden destek verdi

1926 Bulancakspor'un tecrübeli santraforu Murat Kara, cezalı olması nedeniyle Arhavi 08 SK ile oynanan maçı eşi ile birlikte tribünden takip etti
1926 Bulancakspor'un tecrübeli santraforu Murat Kara, Serhat Ardahanspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüştü. Kırmızı beyazlıların sahasında Arhavi 08 Spor kulübü ile oynadığı maçta forma giyemeyen Murat Kara, takımını tribünden destekledi. Eşiyle birlikte maçı izleyen Kara, takımının 4-2 galibiyetine sevindi. Murat Kara, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kırmızı kart gördüğüm için üzgünüm. Takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Ama bugün eşimle birlikte tribünden destek verdim ve galibiyete sevindik. Takımım adına çok mutluyum" dedi. Murat Kara'nın takım arkadaşları da, onun tribünden desteğini takdir ettiklerini söylediler. Takım kaptanı Ömercan Aslan, "Murat'ın tribünden bize destek vermesi çok moral verdi. Onun özlemini çektik ama galibiyetle onu mutlu ettik" dedi. Murat Kara, Doğubeyazıt FK maçında tekrar forma giymeye hak kazanacak.
1926 Bulancakspor'un tecrübeli santraforu Murat Kara, cezalı olması nedeniyle Arhavi 08 SK ile oynanan maçı eşi ile birlikte tribünden takip etti
1926 Bulancakspor'un tecrübeli santraforu Murat Kara, Serhat Ardahanspor maçında gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düşmüştü. Kırmızı beyazlıların sahasında Arhavi 08 Spor kulübü ile oynadığı maçta forma giyemeyen Murat Kara, takımını tribünden destekledi. Eşiyle birlikte maçı izleyen Kara, takımının 4-2 galibiyetine sevindi. Murat Kara, maçın ardından yaptığı açıklamada, " Kırmızı kart gördüğüm için üzgünüm. Takımımı yalnız bırakmak istemezdim. Ama bugün eşimle birlikte tribünden destek verdim ve galibiyete sevindik. Takımım adına çok mutluyum" dedi. Murat Kara'nın takım arkadaşları da, onun tribünden desteğini takdir ettiklerini söylediler. Takım kaptanı Ömercan Aslan, "Murat'ın tribünden bize destek vermesi çok moral verdi. Onun özlemini çektik ama galibiyetle onu mutlu ettik" dedi. Murat Kara, Doğubeyazıt FK maçında tekrar forma giymeye hak kazanacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.