Kaymakam'dan liselerde başarıyı artırma toplantısı

GÜNDEM 15.02.2024 - 16:20, Güncelleme: 15.02.2024 - 16:20 3266+ kez okundu.
 

Kaymakam'dan liselerde başarıyı artırma toplantısı

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda Eğitimde Başarıyı Artırma Eylem Planı ve Liseler YGS konulu toplantı gerçekleşti.
Geçtiğimiz hafta Ortaokulları müdürleri ile gerçekleşen LGS toplantısı bu kez Lise ve dengi okul müdürleriyle toplantı gerçekleşti. Toplantıda aynı zamanda ilçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut'ta hazır bulundu. Kaymakam Ünal Koç, “İlçemiz lise öğrencilerinin akademik başarısının artırılması ve başarıyı daha da yükselmek amacıyla okul müdürleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Geleceğimizin teminatı olan kıymetli evlatlarımızın, geleceğe daha sağlam adımlar atabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu aşamada değerli müdürlerimiz ve öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumlulukları yerine getirecekleri gibi başarı oranları da öğrencilerimizin daha da artacaktır. Toplantımıza katılan tüm müdürlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda Eğitimde Başarıyı Artırma Eylem Planı ve Liseler YGS konulu toplantı gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta Ortaokulları müdürleri ile gerçekleşen LGS toplantısı bu kez Lise ve dengi okul müdürleriyle toplantı gerçekleşti. Toplantıda aynı zamanda ilçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut'ta hazır bulundu.

Kaymakam Ünal Koç, “İlçemiz lise öğrencilerinin akademik başarısının artırılması ve başarıyı daha da yükselmek amacıyla okul müdürleriyle fikir alışverişinde bulunuldu. Geleceğimizin teminatı olan kıymetli evlatlarımızın, geleceğe daha sağlam adımlar atabilmeleri için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu aşamada değerli müdürlerimiz ve öğretmenlerimize büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumlulukları yerine getirecekleri gibi başarı oranları da öğrencilerimizin daha da artacaktır. Toplantımıza katılan tüm müdürlerimize teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.