Kaymakam Koç’tan Anadolu Lisesi’ne ziyaret

GÜNDEM 16.01.2023 - 16:44, Güncelleme: 16.01.2023 - 16:44 3083+ kez okundu.
 

Kaymakam Koç’tan Anadolu Lisesi’ne ziyaret

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ile beraber Bulancak Anadolu Lisesi okulunu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir arada oldu.
Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Koç, okullara sık sık ziyaretler gerçekleştirdiğini belirterek ziyaretlerin amacının okulları, öğretmenleri ve öğrencileri yakından tanıyıp sorunlarına çözüm bulmak olduğunun altını çizdi. ''Bugünde sizlerle bir arada olmak istedik. Sizler bize devletimizin emanetisiniz. Her türlü sorununuzda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Kapımız sizlere her zaman açık. Bizim sizden beklentimiz sadece derslerinizi çok iyi çalışmanızdır” ifadelerine yer verdi. Bulancak Anadolu Lisesi müdürü Ali Kemal Aktaş kaymakam Ünal Koç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.   HABER: EROL KÜÇÜK  
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Bulancak İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, ile beraber Bulancak Anadolu Lisesi okulunu ziyaret edip öğretmen ve öğrencilerle bir arada oldu.

Öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Koç, okullara sık sık ziyaretler gerçekleştirdiğini belirterek ziyaretlerin amacının okulları, öğretmenleri ve öğrencileri yakından tanıyıp sorunlarına çözüm bulmak olduğunun altını çizdi. ''Bugünde sizlerle bir arada olmak istedik. Sizler bize devletimizin emanetisiniz. Her türlü sorununuzda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim. Kapımız sizlere her zaman açık. Bizim sizden beklentimiz sadece derslerinizi çok iyi çalışmanızdır” ifadelerine yer verdi. Bulancak Anadolu Lisesi müdürü Ali Kemal Aktaş kaymakam Ünal Koç’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

HABER: EROL KÜÇÜK

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.