Kaymakam Koç, okul ziyaretlerine devam ediyor!

YAŞAM 25.04.2024 - 17:14, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:21 4006 kez okundu.
 

Kaymakam Koç, okul ziyaretlerine devam ediyor!

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç İstiklal İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Ünal Koç’a ziyaretleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürü Menderes Yüksel, idareciler ve öğretmenler eşlik etti.
Kaymakam Ünal Koç, okul ziyaretleri sırasında öğrenciler ile bir araya gelerek, öğrencilerin dersleri ve çalışmaları sırasında bilgiler alıp onlar ile kısa kısa sohbet etti. Daha sonra okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgiler alan Kaymakam Koç, öğrencilere derslerinde, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi. Kaymakam Ünal Koç okul ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Bütün öğrencilerimizi ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için eğitime daha çok önem veriyoruz. Bizler de Kaymakamlık olarak okullarımızı ziyaret edip her türlü desteği vermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Öğrencilerimiz de verilen bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek kendilerini geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıdırlar. Bu arada çocuklarımızın tekrar Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını candan kutluyorum” ifadelerini kullandı. Okul ziyaretleri bitiminde okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler Kaymakam Ünal Koç’a eğitime vermiş oldukları destek, göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.  
Bulancak Kaymakamı Ünal Koç İstiklal İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret etti. Kaymakam Ünal Koç’a ziyaretleri sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Bulut, Okul Müdürü Menderes Yüksel, idareciler ve öğretmenler eşlik etti.

Kaymakam Ünal Koç, okul ziyaretleri sırasında öğrenciler ile bir araya gelerek, öğrencilerin dersleri ve çalışmaları sırasında bilgiler alıp onlar ile kısa kısa sohbet etti. Daha sonra okulun ve öğrencilerin genel durumu hakkında okul idarecileri ve öğretmenlerden bilgiler alan Kaymakam Koç, öğrencilere derslerinde, çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.

Kaymakam Ünal Koç okul ziyaretinde yaptığı konuşmasında, “Bütün öğrencilerimizi ve çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için eğitime daha çok önem veriyoruz. Bizler de Kaymakamlık olarak okullarımızı ziyaret edip her türlü desteği vermek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Öğrencilerimiz de verilen bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek kendilerini geleceğe en güzel şekilde hazırlamalıdırlar. Bu arada çocuklarımızın tekrar Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını candan kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Okul ziyaretleri bitiminde okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler Kaymakam Ünal Koç’a eğitime vermiş oldukları destek, göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.