Karısı ile 2 akrabasını silahla öldürdü

ASAYİŞ 23.09.2022 - 14:28, Güncelleme: 23.09.2022 - 18:19 7554+ kez okundu.
 

Karısı ile 2 akrabasını silahla öldürdü

İntihara teşebbüs eden zanlı tedaviye alındı.
Giresun'un Espiye ilçesinde boşanma aşamasında olduğu karısını ve 2 akrabasını silahla öldüren kişi intihara teşebbüs etti. Alınan bilgiye göre, N. Ç. boşanma konusunda görüşmek için eşi D. Ç.nin Orman Sokak'ta kaldığı eve gitti. Aralarında çıkan tartışma üzerine eşine ve evde bulunan akrabaları D. Ç. ile A. K. şahıslarına tabancayla ateş eden N. Ç. daha sonra aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu. Ağır yaralanan zanlının karısı D. Ç. ve akrabaları D. Ç. ve A. K. kaldırıldıkları Espiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. N. Ç.nin tedavisi ise devam ediyor. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
İntihara teşebbüs eden zanlı tedaviye alındı.

Giresun'un Espiye ilçesinde boşanma aşamasında olduğu karısını ve 2 akrabasını silahla öldüren kişi intihara teşebbüs etti.
Alınan bilgiye göre, N. Ç. boşanma konusunda görüşmek için eşi D. Ç.nin Orman Sokak'ta kaldığı eve gitti.
Aralarında çıkan tartışma üzerine eşine ve evde bulunan akrabaları D. Ç. ile A. K. şahıslarına tabancayla ateş eden N. Ç. daha sonra aynı tabancayla intihar girişiminde bulundu.
Ağır yaralanan zanlının karısı D. Ç. ve akrabaları D. Ç. ve A. K. kaldırıldıkları Espiye Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. N. Ç.nin tedavisi ise devam ediyor.
Polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.