Karataş Filmden ‘Ne olacak halim?’

GÜNDEM 02.03.2023 - 16:23, Güncelleme: 02.03.2023 - 16:23 5688+ kez okundu.
 

Karataş Filmden ‘Ne olacak halim?’

Bulancaklı Hemşehrimiz yapımcı Metin Karataş, sinema dünyasına ilk adımını atıyor. Karataş Film olarak romantik komedi türündeki "Ne Olacak Halim?" 10 Mart’ta vizyona giriyor.
Ünlü oyuncu Emre Altuğ’un canlandırdığı meşhur sunucu “Halim Pekyaman” ın eğlenceli hikayesini anlatan “Ne Olacak Halim?” film, “paranın, zenginliğin, şöhretin hiçbir öneminin ve garantisinin olmadığını, asıl olanın ise aile, sevgi, huzur ve mutluluk gibi gerçek değerler” olduğuna vurgu yapan konusu ile CGV Mars Dağıtımıyla 10 Mart 2023’te sinemalarda gösterime giriyor. Yapımcılığını Karataş Film-Metin Karataş’ın yaptığı, senaryosu ve yönetmenliği ise 9. Filmiyle karşımıza çıkan Semra Dündar’a ait olan filmin başrollerini, Emre Altuğ’la beraber sempatik, güzel ve yetenekli oyuncu Algı Eke’nin paylaştığı romantik-komedi tadındaki bu eğlenceli aile filmi; bir anda altüst olabilen tatlı sürprizlerle dolu birbirinden apayrı hayatları bir araya getirerek, bizden bir dille ve yaşadığımız gerçeklerle anlatıyor. Film kısaca’ Çocukken annesinin kendisini sürekli “baş belası” olarak görmesiyle çocuklara neredeyse düşman olan, aile olma yuva kurma fikrinden uzak playboy hayatı yaşayarak gününü gün eden meşhur sunucu Halim Pekyaman, bir gün canlı yayın esnasında çocuklar hakkında ileri geri konuşunca seyirci tarafından “çocuk düşmanı” ilan edilir. Kanal’dan apar topar kovulmasının yanı sıra toplumsal bir linçe uğrayan Halim’in hayatı bir anda alt üst olur’. Filmde Emre Altuğ ve Algı Eke’nin yanı sıra Lemi Filozof, Selami Taner, Ömer Duran, Gökhan Eryılmaz, Volkan Baş da sahne alacak.    
Bulancaklı Hemşehrimiz yapımcı Metin Karataş, sinema dünyasına ilk adımını atıyor. Karataş Film olarak romantik komedi türündeki "Ne Olacak Halim?" 10 Mart’ta vizyona giriyor.

Ünlü oyuncu Emre Altuğ’un canlandırdığı meşhur sunucu “Halim Pekyaman” ın eğlenceli hikayesini anlatan “Ne Olacak Halim?” film, “paranın, zenginliğin, şöhretin hiçbir öneminin ve garantisinin olmadığını, asıl olanın ise aile, sevgi, huzur ve mutluluk gibi gerçek değerler” olduğuna vurgu yapan konusu ile CGV Mars Dağıtımıyla 10 Mart 2023’te sinemalarda gösterime giriyor.

Yapımcılığını Karataş Film-Metin Karataş’ın yaptığı, senaryosu ve yönetmenliği ise 9. Filmiyle karşımıza çıkan Semra Dündar’a ait olan filmin başrollerini, Emre Altuğ’la beraber sempatik, güzel ve yetenekli oyuncu Algı Eke’nin paylaştığı romantik-komedi tadındaki bu eğlenceli aile filmi; bir anda altüst olabilen tatlı sürprizlerle dolu birbirinden apayrı hayatları bir araya getirerek, bizden bir dille ve yaşadığımız gerçeklerle anlatıyor.

Film kısaca’ Çocukken annesinin kendisini sürekli “baş belası” olarak görmesiyle çocuklara neredeyse düşman olan, aile olma yuva kurma fikrinden uzak playboy hayatı yaşayarak gününü gün eden meşhur sunucu Halim Pekyaman, bir gün canlı yayın esnasında çocuklar hakkında ileri geri konuşunca seyirci tarafından “çocuk düşmanı” ilan edilir. Kanal’dan apar topar kovulmasının yanı sıra toplumsal bir linçe uğrayan Halim’in hayatı bir anda alt üst olur’.

Filmde Emre Altuğ ve Algı Eke’nin yanı sıra Lemi Filozof, Selami Taner, Ömer Duran, Gökhan Eryılmaz, Volkan Baş da sahne alacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.