Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası o ilde yapılacak

SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2024 - 17:48, Güncelleme: 04.03.2024 - 17:50 5810+ kez okundu.
 

Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası o ilde yapılacak

Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası Tekkeköy’e yapılacak
Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının ilçeye kazandırılacağını söyledi. Bölgede bir ilke imza atarak, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının 8 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirileceğini belirten Başkan Togar, “Sporun birleştirici gücünü kullanarak toplumsal katılımı artırmayı ve engellilere yönelik spor imkanlarını genişletmeyi amaçlayan projemizi ilçe stadımızın yanında 2025 yılının sonuna kadar hizmete sunmayı planlıyoruz” dedi.
Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası Tekkeköy’e yapılacak

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Bölgede bir ilke imza atarak, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının 8 bin metrekarelik bir alanda hayata geçirileceğini belirten Başkan Togar, “Sporun birleştirici gücünü kullanarak toplumsal katılımı artırmayı ve engellilere yönelik spor imkanlarını genişletmeyi amaçlayan projemizi ilçe stadımızın yanında 2025 yılının sonuna kadar hizmete sunmayı planlıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.