Karadeniz'de 23 yıl 5 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 02.12.2023 - 16:43, Güncelleme: 02.12.2023 - 16:43 3697+ kez okundu.
 

Karadeniz'de 23 yıl 5 ay hapis cezası bulunan zanlı yakalandı!

Samsun'da 23 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, 23 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cinayet zanlısı ile uyuşturucu kullanma, hırsızlık, silahla tehdit gibi suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunanların olduğu 39 kişi yakalandı. Ekipler, belirlenen adreslerde yaptıkları aramada ise 7 tabanca, 2 av tüfeği, 3 kurusıkı tabanca ve 93 kesici alet ele geçirdi. Yakalanan kişiler, işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildi.
Samsun'da 23 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cinayet zanlısı yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kent genelinde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda, 23 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir cinayet zanlısı ile uyuşturucu kullanma, hırsızlık, silahla tehdit gibi suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunanların olduğu 39 kişi yakalandı.

Ekipler, belirlenen adreslerde yaptıkları aramada ise 7 tabanca, 2 av tüfeği, 3 kurusıkı tabanca ve 93 kesici alet ele geçirdi.

Yakalanan kişiler, işlemlerinin ardından adli makamlara teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.