Karadeniz açıklarında kaybolan gemici aranıyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.01.2024 - 13:55, Güncelleme: 12.01.2024 - 13:58 3507+ kez okundu.
 

Karadeniz açıklarında kaybolan gemici aranıyor

Bartın açıklarında seyreden kuru yük gemisinde kaybolan personelin bulunması için çalışma başlatıldı.
Rusya'nın Novorossiyky Limanı'ndan İskenderun Limanı'na gitmek üzere yola çıkan "PS VALLETTA" isimli Malta bandralı kuru yük gemisinin 23 kişilik Türk mürettebatından birinin olmadığı fark edildi. Geminin, Kurucaşile ilçesinin 18 mil açığında seyrettiği sırada kaybolduğu fark edilen M.Ş'nin bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığına haber verildi. Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı Zonguldak, Amasra ve İnebolu'daki botlar ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı helikopterle kayıp personel için arama kurtarma çalışması başlatıldı.
Bartın açıklarında seyreden kuru yük gemisinde kaybolan personelin bulunması için çalışma başlatıldı.

Rusya'nın Novorossiyky Limanı'ndan İskenderun Limanı'na gitmek üzere yola çıkan "PS VALLETTA" isimli Malta bandralı kuru yük gemisinin 23 kişilik Türk mürettebatından birinin olmadığı fark edildi.

Geminin, Kurucaşile ilçesinin 18 mil açığında seyrettiği sırada kaybolduğu fark edilen M.Ş'nin bulunması için Sahil Güvenlik Komutanlığına haber verildi.

Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanlığına bağlı Zonguldak, Amasra ve İnebolu'daki botlar ile Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı helikopterle kayıp personel için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.