Kaptan’dan maça davet! ‘Hafta sonu kapalı gişe oynayalım’

SPOR 20.02.2024 - 11:33, Güncelleme: 20.02.2024 - 11:33 5694+ kez okundu.
 

Kaptan’dan maça davet! ‘Hafta sonu kapalı gişe oynayalım’

Bölgesel Amatör Ligde zirve takibini sürdüren 1926 Bulancakspor takım kaptanı Ömercan Aslan, Görelespor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, Çayelispor maçı için taraftarlara seslendi.
Hafta sonu oynanan Görelespor maçını rahat kazandıklarını dile getiren kaptan, ‘Sırada Çayelispor var, bu hafta Rize temsilcisini yenerek puan farkını ikiye indireceğiz. Adım adım zirveye gidiyoruz. Hocamızın liderliği, hepimizin çabası ve özverisi ile şampiyonluğa kadar gideceğimize gönülden inanıyorum. Hafta sonu sahamızda Çayelispor ile oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Bizi oyundan düşürmeden ateşlemeleri bize hırs katacaktır. Zor geçecek bir karşılaşma olacak. Ligde bulunduğu konumdan dolayı zaten bunu biliyoruz. Yapmamız gereken bugüne kadar ne yaptıysak aynı şekilde yüzde 100'ümüzü vererek maça çıkmamız. Hocamıza, takım arkadaşlarıma güveniyorum. Galibiyet serimizi devam ettirerek ilerleyen haftalarda zirveyi tamamen ele geçireceğiz’ dedi. Hafta sonu oynayacakları maçta tribünlerin tamamen dolu olmasını bekleyen kaptan Ömercan Aslan, ‘Taraftarlarımızın desteği ve kuracakları baskı ile rakibimize karşı sahada bir kişi fazlaymış gibi üstün oynamak istiyoruz. Bulancakspor camiası olarak taraftarlarımızla bir arada yüksek konsantrasyonla sahaya çıkıp bu şekilde maçı tamamlamak istiyoruz’ dedi.
Bölgesel Amatör Ligde zirve takibini sürdüren 1926 Bulancakspor takım kaptanı Ömercan Aslan, Görelespor maçını kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, Çayelispor maçı için taraftarlara seslendi.

Hafta sonu oynanan Görelespor maçını rahat kazandıklarını dile getiren kaptan, ‘Sırada Çayelispor var, bu hafta Rize temsilcisini yenerek puan farkını ikiye indireceğiz. Adım adım zirveye gidiyoruz. Hocamızın liderliği, hepimizin çabası ve özverisi ile şampiyonluğa kadar gideceğimize gönülden inanıyorum. Hafta sonu sahamızda Çayelispor ile oynayacağımız karşılaşmada taraftarlarımıza da büyük iş düşüyor. Bizi oyundan düşürmeden ateşlemeleri bize hırs katacaktır. Zor geçecek bir karşılaşma olacak. Ligde bulunduğu konumdan dolayı zaten bunu biliyoruz. Yapmamız gereken bugüne kadar ne yaptıysak aynı şekilde yüzde 100'ümüzü vererek maça çıkmamız. Hocamıza, takım arkadaşlarıma güveniyorum. Galibiyet serimizi devam ettirerek ilerleyen haftalarda zirveyi tamamen ele geçireceğiz’ dedi.

Hafta sonu oynayacakları maçta tribünlerin tamamen dolu olmasını bekleyen kaptan Ömercan Aslan, ‘Taraftarlarımızın desteği ve kuracakları baskı ile rakibimize karşı sahada bir kişi fazlaymış gibi üstün oynamak istiyoruz. Bulancakspor camiası olarak taraftarlarımızla bir arada yüksek konsantrasyonla sahaya çıkıp bu şekilde maçı tamamlamak istiyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.