Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.10.2023 - 16:30, Güncelleme: 02.10.2023 - 15:41 12928+ kez okundu.
 

Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı

Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Samsun’da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.Kaza, Atakum ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Bulvarı 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu kavşağında meydana geldi. Geçen hafta 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı aynı kavşakta meydana gelen kazada bu kez kamyon ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü ile yolcu yaralandı. Yaralılar ambulans ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sevk edildi.
Kamyon ile otomobil çarpıştı: 2 yaralı
Samsun’da kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.
Kaza, Atakum ilçesi Yeşilyurt Mahallesi Atatürk Bulvarı 19 Mayıs Polis Meslek Yüksekokulu kavşağında meydana geldi. Geçen hafta 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı aynı kavşakta meydana gelen kazada bu kez kamyon ile otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan sürücü ile yolcu yaralandı. Yaralılar ambulans ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sevk edildi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.