Kamalak, Bulancak'ta sahur programına katıldı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2016 - 17:40, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3655+ kez okundu.
 

Kamalak, Bulancak'ta sahur programına katıldı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,...
...Giresun İl Başkanlığı tarafından Bulancak'ta Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu'ya ait Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bahçesinde sahur programına katıldı. 'Başbakan Kamalak' sloganları arasında programa katılan Genel Başkan Kamalak, Türkiye'nin güvenliği bakımından Karadeniz'in çok önemli bir konumu olduğunu belirtti. Partililere hitaben konuşan Genel Başkan Kamalak, "Yazık ki terörün belki de Karadeniz'imizin bu özelliğinden dolayı 'bak biz oraya da sirayet ediyoruz, oraya da ulaşıyoruz, istediğimiz şekilde oraya da yön verebiliriz' mesajını verebilmek için maalesef Karadeniz'e doğru açıldığını da görüyoruz" dedi. Fındığın asıl fiyatının 25 TL. olduğunu söyleyen Kamalak, "Fındığın gerçek fiyatı 25 TL:'dir. Fakat üretim fazla olduğu için bu fiyat yarıya düşüyor. Bugün fındık fiyatı 9 TL. civarında. Halbuki taban fiyat belirlense fındık üreticimiz mağdur olmaz. Elinde fazla fındık olan çiftçi kardeşim sevinemiyor.  Çünkü biliyor ki fındık fazla olunca fiyat düşecek. Bu yüzden bu ülkenin Saadet Partisine ihtiyacı var" dedi. Öte yandan son günlerde yaşanan soykırım iddiaları nedeniyle de bir açıklama yapan Kamalak, 1. Dünya Savaşı'nda Türklerin Almanlarla beraber olduğunu hatırlatarak, "Onlar yüzünden savaşa girdik. Onların iki gemisi İngilizlerin önünden kaçan iki gemiyi sığınmacı olarak kendi karasularımıza aldık, takip edenlere dedik ki 'biz satın aldık o gemileri' dedik. Üzerine Türk bayrağı çektik, Alman askerlerine Türk askeri kıyafetini giydirdik, Karadeniz'e açıldı Rus limanlarını bildiğiniz gibi top ateşine tuttu, böylece biz savaşa girmiş olduk. Koca devletimiz, 6 asırlık devletimiz darmadağın oldu, bugün yerinde tam 64 tane devletçik var Osmanlı'nın" diye konuştu.
Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,...

...Giresun İl Başkanlığı tarafından Bulancak'ta Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu'ya ait Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bahçesinde sahur programına katıldı.

'Başbakan Kamalak' sloganları arasında programa katılan Genel Başkan Kamalak, Türkiye'nin güvenliği bakımından Karadeniz'in çok önemli bir konumu olduğunu belirtti.

Partililere hitaben konuşan Genel Başkan Kamalak, "Yazık ki terörün belki de Karadeniz'imizin bu özelliğinden dolayı 'bak biz oraya da sirayet ediyoruz, oraya da ulaşıyoruz, istediğimiz şekilde oraya da yön verebiliriz' mesajını verebilmek için maalesef Karadeniz'e doğru açıldığını da görüyoruz" dedi.

Fındığın asıl fiyatının 25 TL. olduğunu söyleyen Kamalak, "Fındığın gerçek fiyatı 25 TL:'dir. Fakat üretim fazla olduğu için bu fiyat yarıya düşüyor. Bugün fındık fiyatı 9 TL. civarında. Halbuki taban fiyat belirlense fındık üreticimiz mağdur olmaz. Elinde fazla fındık olan çiftçi kardeşim sevinemiyor.  Çünkü biliyor ki fındık fazla olunca fiyat düşecek. Bu yüzden bu ülkenin Saadet Partisine ihtiyacı var" dedi.

Öte yandan son günlerde yaşanan soykırım iddiaları nedeniyle de bir açıklama yapan Kamalak, 1. Dünya Savaşı'nda Türklerin Almanlarla beraber olduğunu hatırlatarak, "Onlar yüzünden savaşa girdik. Onların iki gemisi İngilizlerin önünden kaçan iki gemiyi sığınmacı olarak kendi karasularımıza aldık, takip edenlere dedik ki 'biz satın aldık o gemileri' dedik. Üzerine Türk bayrağı çektik, Alman askerlerine Türk askeri kıyafetini giydirdik, Karadeniz'e açıldı Rus limanlarını bildiğiniz gibi top ateşine tuttu, böylece biz savaşa girmiş olduk. Koca devletimiz, 6 asırlık devletimiz darmadağın oldu, bugün yerinde tam 64 tane devletçik var Osmanlı'nın" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.