Kahraman Karabaş'ın bıçağı Aslı'ya umut ışığı oldu!

GÜNDEM 29.04.2024 - 22:57, Güncelleme: 29.04.2024 - 22:57 2405 kez okundu.
 

Kahraman Karabaş'ın bıçağı Aslı'ya umut ışığı oldu!

Bulancak’ta yaşanan kuyumcu soygunu olayında soyguncuların kullandığı aracın lastiğini bıçakla kesen Taner Karabaş, bir kahramanlığa daha imza attı.
Olay sırasında kullandığı bıçağı sosyal medya üzerinden satışa koyan Karabaş, Bıçağın 12 bin 828 lira 28 kuruşa satıldığını belirtti. Bıçağı Giresun’un plakası olan 28’i kullanarak sembolik bir rakama alan MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal SMA’lı Aslı Aslan’a destek oldu. Taner Karabaş, gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Aslı'ya umut ışığı olmak için bu anlamlı kampanyayı yapmak istedim. Bu sayede Aslı'nın tedavisine katkıda bulunmak ve hayallerine bir adım daha yaklaşmasını sağlamak benim için büyük bir onur. Aslı'ya umut ışığı olan bu anlamlı desteği için sayın Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal’a en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Aslı'nın tedavisi için gerekli maddi desteğin en kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyorum. Bu süreçte Aslı ve tüm SMA'lı hastalara acil şifalar diliyorum’ dedi. Olay Bulancak’ta bir kuyumcuda 18 Nisan'da, biri maskeli ve tüfekli olmak üzere iki kişi soygun gerçekleştirmiş, polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu olayla ilgili S.T, S.C. ve E.B. yakalanmıştı. Zanlıların, soygun öncesi gasbettikleri taksi sürücüsü Rıfat Yavuz, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilmiş, S.T, S.C. ve E.B. 19 Nisan'da çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.    
Bulancak’ta yaşanan kuyumcu soygunu olayında soyguncuların kullandığı aracın lastiğini bıçakla kesen Taner Karabaş, bir kahramanlığa daha imza attı.

Olay sırasında kullandığı bıçağı sosyal medya üzerinden satışa koyan Karabaş, Bıçağın 12 bin 828 lira 28 kuruşa satıldığını belirtti.

Bıçağı Giresun’un plakası olan 28’i kullanarak sembolik bir rakama alan MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal SMA’lı Aslı Aslan’a destek oldu.

Taner Karabaş, gazetemize yaptığı açıklamada; ‘Aslı'ya umut ışığı olmak için bu anlamlı kampanyayı yapmak istedim. Bu sayede Aslı'nın tedavisine katkıda bulunmak ve hayallerine bir adım daha yaklaşmasını sağlamak benim için büyük bir onur. Aslı'ya umut ışığı olan bu anlamlı desteği için sayın Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal’a en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Aslı'nın tedavisi için gerekli maddi desteğin en kısa sürede tamamlanmasını temenni ediyorum. Bu süreçte Aslı ve tüm SMA'lı hastalara acil şifalar diliyorum’ dedi.

Olay

Bulancak’ta bir kuyumcuda 18 Nisan'da, biri maskeli ve tüfekli olmak üzere iki kişi soygun gerçekleştirmiş, polis ve jandarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucu olayla ilgili S.T, S.C. ve E.B. yakalanmıştı.

Zanlıların, soygun öncesi gasbettikleri taksi sürücüsü Rıfat Yavuz, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilmiş, S.T, S.C. ve E.B. 19 Nisan'da çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklanmıştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.