Kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi yakalandı!

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 15.12.2023 - 10:02, Güncelleme: 15.12.2023 - 10:10 2650+ kez okundu.
 

Kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi yakalandı!

Kastamonu'da düzenlenen kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, suçların önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla operasyonlar gerçekleştirildi. Kent merkezinde tespit edilen bir eve düzenlenen operasyonda, çeşitli markalarda 60 gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, ruhsatsız olan birer tabanca ve tüfek ile 7 fişek ele geçirildi, 2 kişi yakalandı. Uyuşturucuya yönelik bir başka çalışmada ise ikamet ve iş yerindeki aramada 27 uyuşturucu hap, ruhsatsız av tüfeği ve 9 av tüfeği kartuşu bulunan zanlı gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.                                             
Kastamonu'da düzenlenen kaçakçılık ve uyuşturucu operasyonlarında 3 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, suçların önlenmesi ve suça karışanların yakalanması amacıyla operasyonlar gerçekleştirildi.

Kent merkezinde tespit edilen bir eve düzenlenen operasyonda, çeşitli markalarda 60 gümrük kaçağı akıllı cep telefonu, ruhsatsız olan birer tabanca ve tüfek ile 7 fişek ele geçirildi, 2 kişi yakalandı.

Uyuşturucuya yönelik bir başka çalışmada ise ikamet ve iş yerindeki aramada 27 uyuşturucu hap, ruhsatsız av tüfeği ve 9 av tüfeği kartuşu bulunan zanlı gözaltına alındı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.                                             

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.