İzmir'de Yaşayan Trabzon'luların Hamsi Buluşması

GÜNDEM 12.12.2023 - 09:36, Güncelleme: 12.12.2023 - 09:58 3147+ kez okundu.
 

İzmir'de Yaşayan Trabzon'luların Hamsi Buluşması

İzmir’de yaşayan Trabzonlu iş adamları, bürokratlar ve her kesimden hemşerilerini Karşıyaka da bulunan Ayder Karadeniz Yöresel Yemekleri lokantasında toplayan iş insanı İhsan Çoruhlu, “Özellikle iş dünyasında yoğun bir tempo var.
Bundan dolayı da sevdiğimiz hemşerilerimizle eskisi gibi bir araya gelip hasret gideremiyorduk. Bir fırsat oluşturarak çok sevdiğimiz hemşerilerimizle hamsi lezzetiyle bir araya geldik. Aslında hamsi elbette ki bizim için güzel bir simge hepimiz her zaman evlerimizde yiyoruz ama dostlarla bir araya gelmek için muhabbetimizi hamsiyle adlandırıyoruz” dedi. İzmir Karşıyaka’da bulunan Ayder Karadeniz yemekleri lokantasına gelenler arasın da; İş insanı Yusuf Lider, EKAF (Ege Karadenizliler Genel Başkanı) Dursun Ali Özkan, Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Farma Tek İlaç firması satış müdürü Bayram Mandan, Av. Tansel Ertürk, Prof. Dr. Cenk Sarı, Eski Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Niyazoğlu, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Kemalpaşa Karadenizli İş Adamları Derneği kurucularından Kemalettin Keskin, Tarık Danışmaz, Yunus Tiken, Ak Parti Kemalpaşa Meclis üyesi aday adayı Timur Bircan, İş adamı Mehmet Karal ve Trabzon’lu bürokratlar ile iş adamları yer aldı. EKAF Genel Başkanı Dursun Ali Özkan ise kısa konuşmasında; “İzmir’de yaşayan Karadenizliler olarak birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bu konu da biz EKAF olarak tüm hemşerilerimizle hareket ederek birlik beraberliği sağlamak ve güzel işler yapmak için varız. Sadece hemşerilerimizle birlik beraberlik içinde olmak tek hedefimiz” dedi.                                                                                    
İzmir’de yaşayan Trabzonlu iş adamları, bürokratlar ve her kesimden hemşerilerini Karşıyaka da bulunan Ayder Karadeniz Yöresel Yemekleri lokantasında toplayan iş insanı İhsan Çoruhlu, “Özellikle iş dünyasında yoğun bir tempo var.

Bundan dolayı da sevdiğimiz hemşerilerimizle eskisi gibi bir araya gelip hasret gideremiyorduk. Bir fırsat oluşturarak çok sevdiğimiz hemşerilerimizle hamsi lezzetiyle bir araya geldik. Aslında hamsi elbette ki bizim için güzel bir simge hepimiz her zaman evlerimizde yiyoruz ama dostlarla bir araya gelmek için muhabbetimizi hamsiyle adlandırıyoruz” dedi.

İzmir Karşıyaka’da bulunan Ayder Karadeniz yemekleri lokantasına gelenler arasın da; İş insanı Yusuf Lider, EKAF (Ege Karadenizliler Genel Başkanı) Dursun Ali Özkan, Çiğli Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Farma Tek İlaç firması satış müdürü Bayram Mandan, Av. Tansel Ertürk, Prof. Dr. Cenk Sarı, Eski Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Niyazoğlu, Narlıdere Kaymakamı Suat Dervişoğlu, Kemalpaşa Karadenizli İş Adamları Derneği kurucularından Kemalettin Keskin, Tarık Danışmaz, Yunus Tiken, Ak Parti Kemalpaşa Meclis üyesi aday adayı Timur Bircan, İş adamı Mehmet Karal ve Trabzon’lu bürokratlar ile iş adamları yer aldı.

EKAF Genel Başkanı Dursun Ali Özkan ise kısa konuşmasında; “İzmir’de yaşayan Karadenizliler olarak birlik beraberlik içinde olmalıyız. Bu konu da biz EKAF olarak tüm hemşerilerimizle hareket ederek birlik beraberliği sağlamak ve güzel işler yapmak için varız. Sadece hemşerilerimizle birlik beraberlik içinde olmak tek hedefimiz” dedi.                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.