İzmir’de kültürel değerleri resim yarışması sergisi

KÜLTÜR 15.06.2023 - 09:36, Güncelleme: 15.06.2023 - 09:36 5052+ kez okundu.
 

İzmir’de kültürel değerleri resim yarışması sergisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı, İZELMAN A.Ş. ve İzmir Suluboya Ressamları Derneği ile hazırlanan “İzmir’in Kültürel Değerleri Resim Yarışması Sergisi” Konak metro alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.
İzmir Suluboya Ressamları Derneği Başkanı Muzaffer Bektaş, derneğin adının Uluslararası İzartis Derneği olarak değiştirildiğini duyurdu. Bektaş, “Bu yarışma ile sanatçılarımız için yeni bir heyecan başlıyor. Hem sanat hem de güzel İzmir ve bölgesi adına İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yarışmanın devamında ciddi çalışmalar yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş ile İzmir’imiz için derneğimizle birlikte böylesi anlamlı bir projeye imza atmaları, sanat ve sanatçıya destek vermeleri bizleri mutlu etti ve onurlandırdı” dedi. Dereceye girenlere ödülleri verildi Yarışmanın jürisinde yer alan sanatçılar Bedri Karayağmurlar, Hasan Rastgeldi, Mete Sezgin, ve Turan Enginoğlu, değerlendirmede oldukça zorlandı. Baskı kategorisinde 1. Gülnaz Ertan, 2. Mualla Gürle, 3. Mehlika Korol, mansiyon ödülünü ise Busen Nijen Alparslan aldı. Suluboya kategorisinde birinci Hakan Güngör, 2. Hatice Turhan, 3. ise Huriye Tamer oldu. Mansiyon ödülü de Zekiye Erçin’e gitti. Yağlıboya kategorisinde ise 1. Zahit Yıldız, 2. Fatma Şehnaz Şimşek, 3. Şükran Ulucan oldu. Mansiyon ödülü de Birgül Ergün’e verildi.  
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı, İZELMAN A.Ş. ve İzmir Suluboya Ressamları Derneği ile hazırlanan “İzmir’in Kültürel Değerleri Resim Yarışması Sergisi” Konak metro alanında sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

İzmir Suluboya Ressamları Derneği Başkanı Muzaffer Bektaş, derneğin adının Uluslararası İzartis Derneği olarak değiştirildiğini duyurdu.

Bektaş, “Bu yarışma ile sanatçılarımız için yeni bir heyecan başlıyor. Hem sanat hem de güzel İzmir ve bölgesi adına İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yarışmanın devamında ciddi çalışmalar yapacağız. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kültür ve Sanat Dairesi Başkanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi İZELMAN A.Ş ile İzmir’imiz için derneğimizle birlikte böylesi anlamlı bir projeye imza atmaları, sanat ve sanatçıya destek vermeleri bizleri mutlu etti ve onurlandırdı” dedi.

Resim önizlemesiResim önizlemesi

Dereceye girenlere ödülleri verildi

Yarışmanın jürisinde yer alan sanatçılar Bedri Karayağmurlar, Hasan Rastgeldi, Mete Sezgin, ve Turan Enginoğlu, değerlendirmede oldukça zorlandı. Baskı kategorisinde 1. Gülnaz Ertan, 2. Mualla Gürle, 3. Mehlika Korol, mansiyon ödülünü ise Busen Nijen Alparslan aldı. Suluboya kategorisinde birinci Hakan Güngör, 2. Hatice Turhan, 3. ise Huriye Tamer oldu. Mansiyon ödülü de Zekiye Erçin’e gitti. Yağlıboya kategorisinde ise 1. Zahit Yıldız, 2. Fatma Şehnaz Şimşek, 3. Şükran Ulucan oldu. Mansiyon ödülü de Birgül Ergün’e verildi.

 

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.